Ophavsret / copyright

Generelt

De gældende ophavsretregler for bøger mm. er også gældende for Internetsider. Derfor er det ikke tilladt at afkopiere eller bruge hverken tekst eller billeder uden tilladelse.

Tekstcitater

Det er generelt tilladt at bruge mindre tekstcitater fra Fiskehuset.dk, så længe der tydeligt henvises til Fiskehuset.dk (med link, hvis på Internettet).

Det er IKKE tilladt at kopiere hele tekster fra Fiskehuset.dk til egen hjemmeside, uanset om der henvises til Fiskehuset.dk eller ej. Derimod må du gerne citere et kortere afsnit med et link til undersiden på Fiskehuset.dk, hvor den citerede tekst optræder.

Billeder

Langt størstedelen af billederne på Fiskehuset.dk er vores egne billeder, og må derfor heller ikke kopieres eller bruges uden tilladelse.

Spørgsmål

Vi besvarer gerne spørgsmål vedr. ophavsret. Det er altid bedst at spørge om lov. Se kontakt-siden. Glemmer du at spørge om lov, og du alligevel bruger vores tekst/billeder, så overdrager vi straks sagen til et firma, som har specialiseret sig i at inddrive fordringer vedr. ophavsretloven, så det vil blive dyrt ikke at sprøge.

 

De små ikoner på 16x16 pixels, som benyttes rundt omkring på Fiskehuset.dk, er af Yusuke Kamiyamane.