Dette er en arkiverede gamle nyhedsside.
Klik her for at komme tilbage til Fiskehuset.dk

Vort slogan fra haw' til maw' symboliserer: Den bedste friskfangede fisk, direkte her fra Vesterhavet, behandlet med kærlighed og respekt, så du, som kunde, får en så god oplevelse ud af at spise fisk, at du ikke bare spiser det, fordi det er sundt, men fordi du virkelig har lyst til at spise det.

 

 

 

 

 

 

 

Ældre Nyheder:

bullet

12/8.11. Du kan se den lækre grill-menu lige her. Vi glæder os til at se jer i morgen.

bullet

11 Så er der nyt vedr. lørdag, den 13. august og "Fiskeriet kommer til Thisted".
Først følger vores annonce og derefter annoncen for hele arrangementet.
Vi glæder os meget til at se jer på lørdag.

Og her kommer den officielle annonce (den er med i Thisted Posten, onsdag)

(Klik her for at se annoncen i større opløsning - klik igen for at forstørre)
2/8.11:
Sæt allerede nu kryds i kalenderen til lørdag, den 13. august 2011. Her deltager vi i det åbne arrangement "Fiskeriet kommer til byen". Der er musikalsk underholdning ved Tørfisk, og de bistår også auktionsmester Jes Holm Sørensen fra Hanstholm Fiskeauktion med en fiskeauktion her på Havnen i Thisted samme dag (et par hundrede meter fra vores forretning). Vi er tilstede med gratis smagsprøver på stedet, og i vores butik har vi ekstra gode tilbud denne dag. Det er også muligt at købe frokost hos os denne dag, for vi har planlagt at starte en kæmpe trækulsgrill op og grille forskelligt fisk, og kokken stiller an med en spændende salatbuffet dertil, men mere om det senere, lige nu sætter I bare kryds i kalenderen ;-)

bullet

12/7.11: Så er den danske sommer godt i gang, og vi har fuld gang i både butik og udemad. Vi er glade for at se, at der også i år kommer lokale og spiser her. Vi er også meget glade for al den ros, vi modtager for maden. Læs mere om udemaden/-serveringen lige her.

Her er et billede af den dejlige udsigt, der kan nydes samtidig med maden. Den nye træterrasse finder du ved at gå til venstre om hjørnet ved den gule bygning, og herfra er der også udsigt over selve fjorden.

Vi har også en ledig stilling med snarlig tiltrædelse. Den kan du læse om lige her (update 2/8: Stillingen er nu besat)

bullet

31/5.11: Så er der også telt oppe igen, så hvis sommeren ikke lige er til at sidde på den nye træterrasse, så er der lunere i teltet. Og når det er varmt er her skygge. Du kan læse om udemaden (kan også tages med hjem) lige her.

bullet

18/5.11: Vi er nu blevet færdige med vores nye spiseterrasse. Vi har lavet den i træ, og den ligger normalvis godt i læ af vores bygning ud mod vandet. Vi serverer allerede nu lækre fisketing der, og du kan sidde på den og nyde både vores mad,  en økologisk øl eller vand og den formidable udsigt over både lystbådehavn og fjord. 

bullet

26/4.11: Vi har faktisk haft gang i udeserveringen et lille stykke allerede nu, for vejret har jo været helt fantastisk. Læs mere på siden med mad med udsigt.

bullet

8. april 2011: Husk også, at det lige nu er er sæson for den lækre stenbiderrogn. Du kan se lige her, hvordan du salter og smager stenbiderrognen til, og her, hvordan du laver blinis, hvis du vil servere stenbiderrognen på blinis, som på billedet herunder.

 

bullet

8. april 2011: Vi vil gerne sige MANGE tak til alle, der var med til at gøre vores jubilæum, fredag, den 1. april til så god en dag for os. Det var rigtig dejligt med så mange besøgende. Mange hilsner fra Lisbeth og Per.

bullet

Lagt ud, den 23. marts 2011:

INVITATION TIL ALLE:
Fredag, den 1. april kl. 14.00-17.00
holder vi ÅBENT HUS her i Fiskehuset på Havnen 31
i anledning af vores 25 års jubilæum.

Her kan du smage på noget af det "Mad ud af Huset", som vi fremstiller,
ligesom der vil være en økologisk øl fra Thisted Bryghus og naturligvis vin, vand og sodavand dertil.

Butikken er åben også i dette tidsrum, og vi fejrer da også jubilæet med 25% rabat på alt fersk fisk, røget fisk og alle vore delikatesser.
25% rabat gælder både torsdag, fredag og lørdag (31/3-2/4.2011)

Så selv om 25 år går hurtigt, så er der alligevel sket meget, siden vi den 1. april 1986 overtog Mogensen Eriksens Fiskehandel her på Havnen, og det vil vi gerne fejre med jer alle.


1986


Som det ser ud nu

Vil du se flere gamle billeder fra 1986, så se denne side

Og her kan du se annoncen til Thisted Posten for uge 13:

P.S! Der er naturligvis også gode tilbud fra mandag til og onsdag. Husk at tilmelde dig vores nyhedsmail, så får du besked om alle tilbud - hver uge.

bullet

30/12.10: Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi igen i år har torsk, og alle udskæringer af torsk, til ganske normale priser. Så der er ingen undskyldning for ikke at holde den dejlige tradition med nytårstorsk i hævd. Du kan finde vores opskrift på nytårstorsk lige her, og er du i tvivl om, hvordan du koger torskerognen, så se vores kogetips til torskerogn nederst på denne opskrift. I butikken har vi også rigtig mange slags skaldyr her til nytårsaften. F.eks. hummere og østers fra Limfjorden, ferske linemuslinger, ferske jomfruhummere + der selvfølgelig er en masse andet lækkert fersk fisk. Hertil kommer alle de dejlige røgede fisk og der er specielle nytårsplatter, og ja, jeg kunne blive ved, men kom selv ned og kig. Vi har åben i dag til kl. 17.00 og i morgen, den 31/12 til kl. 13.00. Så herfra skal til slut lyde en tak for 2010 med ønsket om et rigtigt godt og lykkeligt nytår til jer alle.


Denne kæmpehelleflynder har vi lækre bøffer af i butikken også lige nu, og de smager bare formidable.

bullet

14/12.10: Mangler du en gaveidé, til den, der har alt, eller vi du bare forkæle dig selv ;-), så laver vi et par gavekasser, som vi har fået meget positiv respons på (du kan altid også i butikken få lavet en individuel kasse). Først vores gave/frokostkasse (kun kr. 500,- afhentet i butikken). Du kan læse en beskrivelse af julegavekassen (frokostkassen) lige her.

Dernæst den nye øko-kasse, som også er meget velegnet som gave. Den kan du læse en beskrivelse af lige her. Den koster kun 525,- afhentet i butikken.

 
bullet

8/12.10: Ja, nu har vi sne og vinter, men der er jo også en nært forestående jul. Vi har længe haft travlt med at lave årets julesild. Og vores THY-Sild er igen i år meget store og meget flotte, og ja, de smagen er den samme gode. Vi oplever ofte, at der er kunder i butikken, der, når de køber vores THY-Sild, siger at de er så trætte af fabrikssildene fra supermarkedet, og derfor kommer ned til os (eller i en butik, der forhandler vores sild), for at få en sild med det rigtige bid og den perfekte smag. Vi sælger flest hvide sild, men også en del kryddermarinerede (røde sild). Hertil kommer, at vi laver flere og flere stegte sild, ligesom de sukkerfri også er populære, især fordi, de ikke smager kunstige. Både hvide, røde og stegte sild laves endvidere i en noget mindre emballage nu, så du kan få en bøttestørrelse, der passer til lejligheden, og skal I være mange, så laver vi helt store "hotelspande" med 3,6 kg sild drænet vægt (nok til ca. 75 madder!).

Herudover kan vi fortælle, at butikken bugner af fristende og gode ting til jul/nytårsfrokosterne og middagene. Så kik endelig ned for inspiration og vejledning.

bullet

bullet


Og vi kan fortælle, at der er nyheder i vores "mad ud af huset". F.eks. laver vi nu "fiskestænger". Vi har længe haft en forespørgsel på fiskekagemand, men for det første, syntes vi, skal en kagemand ligne en mand (eller kone ;-)), og for det næste var det svært at finde et godt brød, der ikke bare var et kedeligt (og usundt) hvidt brød. Det er nu lykkedes. Vi har fundet nogle fine lange grovbaguettes, og i fiskepålæg laver vi jo masser af, og vi har allerede fået meget ros for de nye fiskestænger. Du kan læse mere om dem lige her (her er vores brochure med "mad ud huset" også). Husk gerne bestilling i god tid - især tæt op til jul/nytår.

bullet

Træskibsstævnet forløb forresten rigtig godt. Vejret var ikke det bedste. Det faktisk både blæste og regnede, men alligevel havde vi et velbesøgt spisetelt om aftenen, og vi vil her gerne sige tak til alle - både for ros og for besøg. Her er et par billeder fra sidst på aftenen. Vi havde ikke tid til at tage billeder før ;-)


bullet

8/9.10: Tirsdag, den 14. september gæster de flotte gamle træskibe igen Thisted Havn i forbindelse med kapsejladsen "Limfjorden Rundt". Der deltager i alt ca. 50 store og små gamle træskibe. De ankommer - alt efter vinden - fra midt på eftermiddagen. Så Thisted Havn syder af liv hele eftermiddagen, hvor det også er muligt at komme ombord i nogle af skibene. Om aftenen kommer der stadig masser af mennesker for at se skibene, men der går besætningsmedlemmerne om i Thisted Sejlklubs lokaler for at blive bespist og underholdt på bedste vis. Men da dette kun er for besætningerne på skibene, har vi i lighed med sidste år ønsket at gøre noget for alle besøgende med mad i vores telte (hele dagen), men om aftenen sker der noget ekstra i de nu i alt 4 telte: Se annonce fra Thisted Dagblad (fra Stævneavisen) her nedenfor - og som ekstra kan vi tilføje, at der kommer en mand og spiller på harmonika om aftenen, så gå ikke glip af dette:

Bemærk der er også ekstra gode tilbud i butikken, ligesom der hele dagen og aftenen er gratis smagsprøver på vores økologiske koldrøgede ørredfilet (den der fik diplom til FoodExpo-messen her i 2010). Den er naturligvis også på tilbud, hvis du har lyst til at købe en side eller et stykke med hjem af den.

Vi håber at se rigtig mange af jer til en hyggelig aften.
Hilsen os alle i Fiskehuset

P.S! Se billede her nedenfor fra Træskibsstævnet 2009, hvor vi også lavede rigtig mange stjerneskud, fisketallerkner og Fish'n'Chips:

bullet

31/8.10: Vi serverer stadig masser af mad i teltet, og det meste af det egner sig også fint til at tage med hjem, eller som et alternativ til madpakken. Sæt kryds i kalenderen til den 14. september, så gæster alle de flotte gamle træskibe igen Thisted Havn, og vi stiller an med lækre fiskeretter i - nu hele 4 stk. - telte.

bullet

4/6.10: Nu kommer Ostemanden fra Vindblæs med sin salgsvogn hos os, hver torsdag fra 10.30 -13.30
(tider rettet 17/6.10 med en ½ time) .
NB! Update august 2010: Desværre kommer bilen ikke mere.

I øvrigt kan vi fortælle, at én af de telte, vi købte i september sidste år til Træskibsstævnet nu er sat op igen, og teltet var ikke mere end sat op, før der var flere hold spisende gæster både i teltet og ved bordene udenfor. Jeg laver en ny underside til "Mad på plænen" her.

bullet

19/3.10 Nu er sæsonen for den lækre stenbiderrogn for alvor i gang, og i næste uge kommer vi med endnu en "æg"-nyhed, nemlig økologisk ørredrogn. Dette er en Danmarksnyhed, og i øvrigt Danmarks første økologiske rogn. Nedenfor er der billede af både stenbiderrogn og økologisk ørredrogn. P.S! den økologiske ørredrogn har virkelig den flotte naturlige gule farve, som på billedet.

                  

bullet

4/2.10: Vi har stadig gratis opskriftshæfter med Minnas nye opskrifter, ligesom vi har fisken, du skal bruge dertil, på tilbud.

Klik på billedet for at deltage i konkurrencen om at vinde en Kitchen Aid.

bullet

29/1.10: Vi kom hjem fra Foodexpo med dette flotte diplom:


bullet

29/1.10: Nu genudsendes de populære Minna og Gunnar reklamer:

Reklamere blev første gang vist på TV for 12 år siden.
Der er i den anledning blevet piftet op på opskrifterne. Få det nye opskriftshæfte hos os. Vi har i øvrigt også stadig bogen med de gamle, ligesom vi har lagt dem ud her: Se de originale opskrifter her.

Gensé reklamefilmene med Minna og Gunnar her.


bullet

18/1.10: Finaleplads i "Danmarks sundeste pålæg":
Vi er meget stolte over at kunne fortælle, at vi med vores koldrøgede økologiske ørredfilet er nået i finalen i konkurrencen: "Danmarks sundeste pålæg" på den store fødevaremesse Foodexpo.

Den koldrøgede økologiske ørredfilet er et helt nyt økologisk produkt, vi lige har lavet. Faktisk er det, det første økologiske fiskeprodukt med det røde
ø-mærke, der kan skiveskæres.


En økologisk ørred er i det hele taget, den eneste

Indtil nu, har det således kun været muligt at købe små ferske og røgede økologiske ørreder her i Danmark, og vi er de eneste, der udbyder de ferske til hele Danmark. Både de ferske og de røgede har kun kunnet fås i "portionsstørrelse" (forel).

Vi sender dem og vore andre produkter til private i hele Danmark via vores eButik www.fiskehuset.com, og en gros kunder, som kantiner og storkøkkener, kan vi også sende til, og dem betjener vi på både tlf., fax og mail.

Vi får vore økologiske ørreder fra Todbøl Dambrug her i Thy, og dem har vi et fortrinligt samarbejde med, så da Klaus Futtrup talte om, at de havde nogle ørreder, der var blevet for store til at være portionsørreder, smagte vi på dem, og de var bare gode, så vi lagde hovedet i blød  (vores ;-)) for at finde en anvendelse for produktet, og foreløbig har det altså resulteret i et helt nyt "gammeldags" produkt, nemlig som koldrøget filet. Når vi kalder det gammeldags, så er det fordi, al klargøring til røg og røgning foregår på gammeldags vis. Dvs. produktet er håndsaltet (tørsaltet) og i øvrigt renset og fileteret i hånden, og i vores røgovn får den, den tid, der skal til for at give den perfekt smag og konsistens. Dette kan faktisk variere noget, men her drager vi stor fordel af vores erfaring med dette håndværk.

Vi er meget tro mod vore holdninger, og vi har i mange år interesseret os for, og arbejdet med, økologi og bæredygtigt fiskeri, og vi har i årenes løb udtænkt mange gode danske alternativer til den såkaldte "eksotiske" fisk, så vi har altid været med i front for at få mindre kendte danske arter med på spisebordet, ligesom vi f.eks. også har udviklet gode fiskepølser af sej. Derfor var udfordringen med de store ørreder faktisk en lille let sag, men nogle gange er det jo også det simple, der er bedst, men der er i øvrigt andre idéer i støbeskeen, for udfordringer, dem elsker vi.

Vi er gode til idéer og til at lave nogle gode kvalitetsprodukter, ligesom vi har et godt renommé hos eksisterende kunder, som fortrinsvis er kunder, der er kommet af sig selv, for vi er ikke så gode til opsøgende salg. Men, vi håber meget med både vores deltagelse på Foodexpo og med nomineringen at få kendskabet til vore produkter noget mere udbredt. 


Den endelige vinder i "Danmarks sundeste pålæg" kåres på Foodexpos åbningsdag, den 24. januar. Kriterierne for at deltage har været, at produktet skulle være sundt, og derefter har smagsdommerne vurderet smagen, og her kom vores nye produkt, den koldrøgede økologiske ørredfilet, altså blandt de 3 bedste. Her kan du læse pressemeddelelsen fra Foodexpo, og her er et link til Foodoexpo, hvor du kan printe et gratis adgangskort, så du kan besøge os på messen.

Vi er meget beærede over denne nominering, og vi føler med den, at vi har fået et skulderklap til vort arbejde med kvalitet, smag og bæredygtighed.


Mød os fra den
24. januar
til og med
27. januar 2010
på Foodexpomessen
i Herning.

Vi står på stand 5120 i hal F

      
Med venlig hilsen

Lisbeth og Per Toft Jensen
FISKEHUSET

Her et et billede af det nominerede produkt
(du kan læse mere om vore økologiske ørreder her):
P.S! Vi har naturligvis siderne på tilbud både i vores fysiske butik (her kan du også få en smagsprøve) og i eButikken.

bullet

30/12.09: Selvom torskene var lidt dyrere i dag på fiskeauktionen, har vi valgt at lade alle torskepriser blive, hvor de er. Så glæd dig over torsk igen i år til vores normalpris. Det er naturligvis torsk fra Vesterhavet, vi har. Vil du først hente sent i morgen, anbefaler vi, at du ringer og bestiller. Det samme gør sig gældende for Limfjordsøsters, pighvar, torskerogn og muslinger m.v.. Godt nytår igen ;-)

28/12.09:Vi håber meget, I alle har nydt julehelligdagene og den hvide jul. Vi er nu parate med masser at gode nytårstilbud, og naturligvis har vi også stadig alt, hvad du skal bruge til et frokostbord. Husk du kan få alle vore tilbud på mail hver uge. Tilmelding via link på forsiden. Prisen på torsk i år tegner til at blive helt normal, dvs. vi regner med at kunne holde vores normale torskepriser, og det er jo dejligt, at de ikke stiger, som de ellers altid gjorde for år tilbage. Herudover har vi også fine, store og flotte Limfjordsøsters til nytårsaften. Det er bestemt en fordel at bestille dem hurtigt, hvis du vil være sikker på at få. I ønskes alle et rigtigt godt nytår.

22/12.09:
Tænker du allerede nu i nytårsmad, så se vores tilbud på "mad ud af huset"-siden

bullet

18/12.09:
Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Vi har - heldigvis - utrolig juletravlt, og du finder i butikken alt, hvad du skal bruge til et vellykket julebord, som f.eks. THY-Sild, friske ferske rødspættefileter, røgede danske vildål (naturligvis fra saltvand), Søbogaard snaps, THY-Haw-Skær, ja alt indenfor røget og fersk frisk fisk samt alle vores hjemmelavede delikatesser. Vi har selvfølgelig gode tilbud til både jul og nytår (husk at tilmelde dig vores tilbudsmail på forsiden). Du kan også allerede nu bestille fisk og skaldyr samt mad ud af huset til nytårsaften.

Vores åbningstider jul/nytår følger næsten de normale, blot har vi ekstra åbent tirsdag og onsdag, den 22/12 og 23/12 til kl. 18.00

Åbningstiderne følger her:
Lørdag, den 19. dec.  930-1300
Mandag, den 21. dec.
. 930-1700
Tirsdag og onsdag, den 22. og 23. dec. 930-1800
Mandag, tirsdag og onsdag, den 28-30. dec. 930-1700
Torsdag, den 31. dec.
. 930-1300


Efter nytår åbner vi igen lørdag, den 2. januar fra 9.30-13.00

bullet

24/11.09: Om travlhed og koldrøget økologisk ørredfilet:
Det er stadig gået så stærkt, at det har knebet med tid til at skrive herinde. Men, det er selvfølgelig bare positivt, der sker noget. Vi har haft en utrolig travl sommer, og det er heldigvis fortsat her i efteråret, selv om det nu er slut med mad på plænen. På trods af travlheden, har vi afset tid til at barsle med en ØKO-nyhed. Som de eneste overhovedet laver vi nu en statskontrolleret koldrøget økologisk ørredfilet. Det er fine, nemme sider på ca. 500 g, som er nemme at skære i skiver, og som bare smager pragtfuldt. Vi kører lige nu et rigtigt godt tilbud på siderne både her i butikken og i eButikken.

bullet

20/7.09: Om mad på plænen og om Gourmet-middag i Stenbjerg:
Det er på det seneste gået så stærkt, at jeg slet ikke har haft tid til at skrive noget herinde. Det er ikke fordi, der ikke er sket noget, for det er der. Lige nu er det ikke alt for godt sommervejr, så vores nyindkøbte pavilloner har vist deres nytte. De kan både skærme for vand og vind, så der er rigtig gang i vores hjemmelavede mad på plænen lige nu. Vi får meget ros for maden, og især vores stjerneskud med smørstegt og hvidvinsdampet rødspættefileter får mange "stjerner", og de er da også meget lækre, hvis vi selv må sige det ;-). Skal det være mere lækkert, kan vi vist kun henvise til Gourmetmiddagen "Smag på Thy", som igen i år foregår på Stenbjerg Kro (midt i Nationalpark Thy), og det er igen en sprudlende Nikolaj Kirk, der står for at lave - og fortælle om maden. Det foregår lørdag, den 15. august, og du kan læse meget mere om det på www.smagpaathy.dk.


bullet

27/4.09: Mad på plænen, økologiske ørreder på grill og fjordrejer:
Sikken en dejligt forår, vi har i år. Vi er derfor i år begyndt tidligt med ude-mad på græsplænen. Så ud over vores meget populære Fish´n Chips har vi bl.a. rustikke baguettes med salat og forskelligt fiskefyld, som du så enten kan nyde her ved vore borde og stole med en økologisk øl eller vand, eller du kan tage det med hjem, ligesom du kan bruge det i stedet for en madpakke. Det er jo også allerede grillvejr ind i mellem (ikke bare at grille, for det kan man jo året rundt), men det er også muligt at sidde ude og spise, og her vil vi da gerne anbefale en en økologisk fisk, nemlig den ferske økologiske ørred, som bare smager så godt på grillen med krydderurter indeni. Ligesom vores meget populære fiskepølser THY-Pølsen-Fiskegriller også er et oplagt valg nu på grillen. Den indeholder som bekendt kun 0,5% naturligt fedt fra selve fisken, og samtidig smager den rigtig lækker. Desuden er det nu også sæson for fjordrejer. Vi køber dem direkte fra fiskerne, og vi sender nogle tons til Købehavn af dem hvert år, hvor de er kendte som "Thisted rejer", da de er ekstra store herfra pga. større masker i ruserne, og det gør jo unægteligt pillearbejdet noget sjovere, men tid, det tager det, men det er jo oplagt at lade gæsterne selv hjælpe til. NB! vi har dem ikke hver dag, kun når der er fangster, så ring evt. i forvejen.

bullet

26/2.09: Nu er sæsonen for stenbiderrogn i gang. Det er en delikatesse, som absolut skal nydes nu. Du kan finde en opskrift på den her. Det er meget nemt lave en forret af den, og hvis du ikke allerede ved det, så bliver man forfalden til den. Det er bare noget at bedste man kan få.

Vi har også købt en del ørredrogn, som vi har frosset ind, og det kan du også finde et rigtigt godt tilbud på i butikken.

Nyhed: Vi har købt en stor termostatstyret gryde, som vi lige nu har en varm dejlig fiskesuppe i hver dag. Du bestemmer selv mængden, da vi sælger den efter vægt, og den er lige velegnet til både forret og hovedret, ligesom den er et rigtigt godt alternativ til en madpakke.


bullet

29/12.08: Vi har en rigtig glædelig nyhed her op til nytåret. I år er nytårstorsken ikke dyrere, end den normalt er, og det er uanset, om du vælger en torsk med eller uden hovede, eller om du får et stykke torsk, torskesteaks eller torskefilet. Vi er derfor glade for, at vi på trods af finanskrise, kan sælge torsk noget billigere end sidste år. Vi har også rigtige østers fra Limfjorden, og de er også billigere i år, så kom endelig ned i butikken, for som vi skriver længere nede, bugner vores butik af fristende tilbud, og som det blev slået fast i Jyllands Posten her i efteråret, så er fersk fisk ikke dyr hos en fiskehandler, den er faktisk billigere end i Supermarkedet, og for vores vedkommende kan vi tilføje, at vores normalpriser er billigere end Supermarkedernes tilbud, så hvis du personlig er ramt af finanskrisen, så får du altså meget for pengene ved at købe det, vi har på tilbud, som naturligvis er endnu billigere. Oveni hatten får du hos os en noget bedre kvalitet, lige den mængde, du ønsker og du får en god betjening, hvor vi står til rådighed med råd og vejledning. Husk, du kan få en mail hver uge med vores tilbud.



Vi laver også nytårsplatter til kr. 175,- pr. stk. Bestilling er nødvendig. Bestilling af østers og torsk kan også anbefales.

Godt nytår til jer alle.

bullet



bullet

12/12.08: Kik endelig ind i butikken; den bugner af alt, hvad du skal bruge til et vellykket jule/nytårsbord, og vi står naturligvis til rådighed med kompetent rådgivning om fisk og fiskeprodukter. Vi har også i forbindelse med jul og nytår nye gode tilbud hver uge. Du kan tilmelde dig vores nyhedsmail her, så får du alle vore tilbud på mail hver uge.

Vi har følgende åbningstider i forbindelse med jul/nytår:

bullet

Normale åbningstider til og med lørdag, den 20/12 (man-tors 9.30-17, fred. 9.30-18, lør.9.30-13)
Søndag, den 21/12: 10 - 15
Mandag, den 22/12: 9.30 - 18
Tirsdag, den 23/12: 9.30 -18

24/12+25/12+26/12 LUKKET
Lørdag, den 27/12: 9.30 - 13
28/12 LUKKET
Mandag, den 29/12: 9.30 - 17
Tirsdag, den 30/12: 9.30 - 17
Onsdag, den 31/12: 9.30 -13
1/1.09 LUKKET og derefter åbent normalt igen fra fredag, den 2/1.09

bullet

27/11.08: Nu har vi alle tilladelser i hus til at kunne sælge statskontrollerede økologiske ørreder. Du kan læse meget mere på siden med økologiske ørreder. Husk også, at du kan abonnere på vores nyheds- og tilbudsmails - se mere på siden om nyhedsmail.

bullet

16/9.08: Vi havde en rigtig hyggelig fiskens dag i lørdags, hvor vi kræsede med smagsprøver, og vi forærede alle vores fiskeskærepølser - i alt 70 stk. THY-Haw-Skær! -  væk til alle kunder, der den dag besøgte os i butikken. Dvs. lageret slap op længe inden middag, men vi har hørt, at dem der fik, har været rigtig glade for dem. Hvis du også gerne vil have direkte besked, når vi laver den slags fremstød, er du velkommen til at tilmelde dig vores ugentlige nyheds/tilbudsmail her.

bullet

11/9.08: på lørdag er det fiskens dag, og det fejrer vi med gratis Thy-Haw-Skær og masser af smagsprøver også på GourmetRejer - og naturligvis ekstra gode tilbud, så besøg os endelig i vores åbningstid, som er mellem 9.30 og 13.00.

bullet

15/7.08: De ca. 80 nye parkeringspladser udenfor vores butik er nu endelig så færdige, at de kan benyttes, så nu er der masser af parkeringspladser at få. Vi kan også fortælle, at vi er "i fuld gang med sommeren", og når vejret tillader det, så har vi mange spisende gæster ved vore borde med udsigt og havn og fjord. Viser vejret sig ikke fra sin allerbedste side, kan du tage noget af maden med hjem, og i vores butik finder du som sædvanligt et kæmpeudvalg af lækre ting til et rigtigt godt måltid.

bullet

26/5.08: Du har lørdag, den 7. juni mulighed for at deltage i DM i Rejepilning her hos os. 

Selve konkurrencen går ud på, at der laves hold af 2*4 personer, som sættes rundt om et bord, og så pilles der ellers rejer i 3 minutter. Når tiden er gået, så vejes rejerne, og vi og Fiskehandlerforeningen kræser for jer med gratis hvidvin og brød m.v.. Der findes et lokalt vinderhold, som har mulighed for at gå videre til reje-DM, den 23. juni, men det kan du læse mere om på www.rejedm.dk. Vi har gratis smagsprøver og ekstra gode tilbud i butikken til alle, der kigger forbi butikken på denne dag. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen til lørdag den 7. juni.

bullet

22/5.08: Der er igen i år "Smag på Thy" middag i Stenbjerg, lørdag, den 21. juni 2008 kl. 18.00. I år laver kokken Nikolaj Kirk en spændende solhvervs-gourmet-middag. Du kan hente en brochure her, ligesom du kan besøge hjemmesiden www.smagpaathy.dk.

bullet

7/5.08 Nu er vi lige så stille begyndt på sommeren, dvs. vi er startet op med lidt mad og drikke, som kan nydes udenfor ved vore borde/bænke, bl.a. laver vi vore populære Fish´n Chips, sandwich og burgere. Det er også ting, som er et godt alternativ til en madpakke, og du er velkommen til at bestille en sådan "madpakke" i forvejen. Ellers kan vi sige, at det er gået så nogenlunde med at friholde vores parkeringspladser for uvedkommende parkering. Der har været enkelte, som vi har måttet give en venlig henstilling, men de fleste har heldigvis forståelse for, at vi jo netop friholder betonpladsen til kundeparkering, for at rigtig mange kunder jo på den måde kan få glæde af parkeringsmulighederne, i stedet for at pladserne opholdes i flere timer eller hele dagen af enkelte bilister, som enten er på arbejde eller oppe i byen for at handle. Så nu syntes vi, det går bedre igen, så bare kik ned, der kan skam parkeres her.

bullet

24/4.08. Nu skal der laves parkeringspladser her på havnen. Et lille stykke efter vores butik, er havneområdet derfor blevet afspærret nu. Vi ejer jo den resterende del af den gamle vaskeplads fra Fragtmandscentralens tid, og den kan du, som kunde i Fiskehuset, som sædvanligt parkere på. Vi har lavet parkering i 2 rækker nu, således at vort personales biler holder inderst, og kundernes biler kan holde yderst, men naturligvis kun så længe, der handles, for personalet skal jo også gerne kunne komme herfra igen ;-). Vi har sat skilte op med anvisninger på, og indtil videre er det gået meget godt med at finde ud af det, ligesom der også har været plads nok.

bullet

16/1.08. Vores ældste søn Jesper er sammen med en god kammerat startet op som selvstændige indenfor møbelsalg. De har mange spændende flotte møbler, men også andre ting. Jesper har jo ellers arbejdet hos os de seneste knap 3 år, herunder kørt med salgsvognen i 2 år, så ham kommer vi da til at savne. Heldigvis har vi fået ansat en dygtig pige i stedet for. Så vi siger velkommen til Jane, og håber hun må blive glad for at arbejde her, og som hun selv siger, så har hun lidt at leve op til, når f.eks. Lene har været her i 10½ år og Niels Aage i 5½ år.

bullet

2/1.08. Idet vi håber, I alle er kommet godt ind i det nye år, ønskes vi jer hermed et rigtigt godt nytår. Vi er parate igen med alt "Fra Haw til Maw".

bullet

21/12.07: Der er meget juletravlt lige nu, men alle yder der allerbedste, så ventetiden i butikken er minimal. Vi sælger rigtig mange THY-Sild både hvide og røde, og masser af rødspættefileter, men også rigtig meget forskelligt røget fisk, patéer, THY-Haw-Skær og andre af vores hjemmelavede delikatesser. Bemærk alt er hjemmelavet og af allerbedste kvalitet, f.eks. kan nævnes, at vores røgede ål er rigtige danske vildål fra saltvand, som er skånsomt fanget i bundgarn. Vi har kun store og flotte ål, og de er naturligvis røget som bedste håndværk, og det smages alt sammen.

Vi vil også gerne benytte lejligheden til lige nu at ønske jer alle en rigtig glædelig jul.

bullet

10/12.07: Vore åbningstider i lige op til jul/nytår er følgende:
 Lørdag, 22/12: 9.30-16
Søndag, 23/12: 10-13
24/12-26/12: Lukket
Torsdag, 27/12: 9.30-17
Fredag, 28/12: 9.30-18
Lørdag, 29/12: 9.30-13
Søndag, 30/12: Lukket
Mandag, 31/12: 9.30-13

Bestillinger modtages meget gerne allerede nu på Limfjordsøsters, torsk, hummer mv.
 

bullet

5/12.07: En nem og god julegaveidé til dem, der har alt - eller ingenting ønsker sig, er Jørgen Vestergaards DVD film om Hanstholm Havn. Vi ved godt, det er utraditionelt at sælge film i en fiskehandel, men vi syntes, det kunne være spændende at være med til at udbrede en film, om den havn, Per starter hver morgen med at købe fisk i, men vi finder også selv filmen rigtig god. På Dvdén findes yderligere 4 ældre bonusfilm om Hanstholm (fra 1965, 1967, 1970 og 2005), så der er i alt 1½ times spilletid. Vi laver i forvejen jo gavekasser med nogle af vores specialiteter og evt. vin/økologisk snaps, og vi kan naturligvis jo også sagtens komme en DVD i. Forhør endelig nærmere, hvis du mangler en eller flere gaver.

bullet

26/10.07: I denne uge er vi så gået på vintertid, og det eneste det betyder, er såmænd bare, at vi ikke laver Fish´n Chips mere før næste sommer. Men er vejret til det, kan du stadig sidde ved vore borde her uden for og nyde lidt "fiskegodt". Inde i butikken er der til gengæld masser af ting at købe. Både for dem, der gerne vil lave det hele selv fra bunden af, og for dem, der gerne vil have noget nemt i en god hjemmelavet kvalitet. F.eks. er vi begyndt at lave færdig muslingesuppe og også hummersuppe. Skal blot varmes. Der er også en nyhed på hylden indenfor Cavi-art, nemlig en wasabigrøn. Den smager netop pga. af wasabien stærk på en dejlig frisk måde.

bullet

28/9.07: Vi har udvidet vores "Mad ud af huset" med FiskeGelerand. Den kan endvidere købes i stykker fra torsdag til fredag i næste uge. Se Mad ud af huset. Vi har også stadig lidt forskelligt mad her uden for, og især vores Fish'n Chips er stadig populær, men den er jo også nem at gå med, også når vejret ikke er det bedste - og så må vi da heller ikke glemme det vigtigste, nemlig smagen. Vi bruger naturligvis frisk fisk og de allerbedste pommes frites, og vi steger i en rigtig god rapsolie.

bullet

14/8.07: Selv om vejret denne sommer ikke har været det bedste, så har vi alligevel haft så travlt, at jeg slet ikke har haft tid at skrive noget her. Vi kan fortælle, at i den mellemliggende periode, er samarbejdet med den nye køber af fiskebilen desværre ophørt. Det er vi kede af på kundernes vegne. Se evt. mere på fiskebilens side.

Ellers kan vi fortælle, at der også i år vil blive en Gourmetmiddag i Stenbjerg lørdag, den 8. september. Du kan læse lidt mere her. Samme dag fejrer vi også Fiskens Dag.

bullet

10/4.07: Vi har pr. den 23. april 2007 solgt selve fiskebilen. Jesper vil fremover kunne træffes i butikken her i Thisted.

bullet

07/3.07 Nu er sneen snart borte, men det var virkelig også en slem snestorm. Når vi tænker tilbage, så har vi i de 21 år, vi har drevet Fiskehuset ikke så meget som kortet en ½ time af åbningstiden, men lige netop snestormen, der hærgede fra onsdag , den 21. februar og næsten til lørdag, den 24. februar, fik os til at lukke i løbet af fredagen, da var helt umuligt at komme herned. Vi bringer lige et billede, som vi tog allerede om torsdagen. Fredag var det som sagt meget værre, men det har vi desværre ikke et billede af. Lørdag var Per alene i butikken, men det kunne han også sagtens klare, da der først blev ryddet på Havnen midt om formiddagen, og en del kunder var faktisk sneet inde helt til søndag. 

bullet

27/12.06 Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig bagjul og et forrygende nytår. Vi havde meget travlt de sidste dage inden jul, så jeg nåede slet ikke at få ønsket glædelig jul her på nyhedssiden. Jeg fik dog sat vores "julelogo" på forsiden. Den kan du også se her, for efter nytår fjernes den igen fra forsiden:

bullet

Husk at bestille Limfjordsøsters, muslinger, levende og kogte hummere, sushi og andet mad ud af huset her til nytårsaften. Den gode nyhed er lige nu, at nytårstorsken ser ud til at blive billigere end den var sidste år. Den kan også bestilles nu.

bullet13/12.06. Du kan se vores jule/nytårs-åbningstider i butikken ved at følge linket på forsiden. Vi har som sædvanlig alt, hvad du skal bruge til et vellykket jule- og nytårsbord. Både fersk fisk, røget fisk, vore egne marinerede THY-Sild, THY-HAW-SKÆR og masser af andre hjemmelavede specialiteter. Vi har også et pænt udvalg i snaps, vin og herunder den specielle russiske champagne. Den har vi endvidere et godt tilbud på. 
Husk, at du kan tilmelde dig til vores tilbudsmail, også ved at bruge et link på forsiden

bullet16/9.06. Det var et så flot syn med de mange træskibe på havnen i onsdags, og der var da også rigtig mange mennesker på havnen lige fra eftermiddag til efter mørket faldt på. Omkring spisetid havde vi rigtig godt gang i fisketallerkener og Fish´n Chips. For dem, der ikke har fik smagt vores fisketallerken, eller dem, der har lyst til at gensmage den, så har vi i denne uge tilbud på den røgede fisk, der var på tallerkenen, og THY-HAW-SKÆR kan også købes. Tallerkenen så således ud:

Fisketallerken med varmrøget laks og kulmule samt THY-HAW-SKÆR m.v.

bullet7/9.06 Vi serverer igen i år fisketallerken og Fish´n Chips i teltet på Havnen på onsdag, den 13. september, når alle de flotte gamle træskibe fra Limfjorden Rundt kommer til Thisted. Det foregår i samarbejde med Lions Club Thisted, som sælger øl og sodavand til maden.
bullet25/8.06 Thy Lam har sammen med Brasserie Mühlhausen arrangeret en 6-retters Gourmet Menu på Stenbjerg Kro, den 16. september 2006. Vi skal levere helleflynderen til forretten, og Thisted Bryghus indleder med smagsprøver, men se hele programmet og menuen her (PDF fil). Du kan bl.a. også købe billetter i vores butik. og her er lidt mere beskrivelse:
bullet

Gourmet menu
lørdag, den 16. sept. kl. 18.00 på Stenbjerg Kro
Nogle af landets dygtigste og mest anerkendte producenter af økologiske gourmet-specialiteter kommer fra Thy.
I foråret fik Københavnerne mulighed for at smage vores produkter.
Nu er det jeres tur! Til at smage en gourmet-menu, som den serveredes i København ..
Lørdag, den 16. september kl. 18.00 på Stenbjerg Kro, får I mulighed for en kulinarisk smagsoplevelse med lokale råvarer.
Denne aften har chefkok Kim Knudsen , Brasserie Mühlhausen, nemlig sammensat en 6-retters menu, baseret på de bedste råvarer fra de fremmeste økologiske leverandører og små-producenter.  

Aftenen indledes med smagsprøver fra Thisted Bryghus.

bullet18/8.06 Husk, at du kan se salgsvognens holdesteder på dens side. Desuden kan vi fortælle, at vi sidste weekend havde den glæde, at torvehandlen fra Store Torv rykkede ned på vores grund her på Havnen. Vi læste i avisen, at de handlende ikke kunne være nogen steder i byen pga. et arrangement på Store Torv, og da vi fra vores egen bil jo ved, hvor besværligt det er, når noget sådant sker, så tilbød vi straks, at de måtte stå her udenfor kvit og frit. Det gik rigtig godt, og det var til gensidig glæde, og kunderne var også meget tilfredse med det, og heldigvis var der da rigtig mange, der fandt herned, men det var også omtalt i Thisted Dagblad flere gange. Thisted Dagblad  kaldte det faktisk for Fisketorvet. For os var det også et flot syn med især blomster og grøntsager ved vores hus. Det kunne man da godt vænne sig til :-), men se selv billederne her nedenfor:
Torvehandel hos Fiskehuset Torvehandel hos Fiskehuset
 
bullet25/7.06 Vedr. Salgsvognen: Se dens side vedr. ændret holdeplads i Skive pga. af gågaderenovering og vedr. i morgen torsdag (kun denne ene dag) i Nykøbing, hvor vi flytter på Kirketorvet.
bullet27/6.06 I lørdags var vi med Fiskevognen til stede på Skaldyrsfestivalen i Nykøbing. Det var vi også sidste år, og det udvikler sig til at blive en helt hyggelig tradition nu. Ellers er skolernes sommerferie jo startet nu, og det betyder, at vi udvider med det mad, der kan nydes ved vore borde på vores græsplæne, hvorfra der er flot udsigt og over både havn og fjord. Vi laver bl.a. sushi og Fish´n Chips igen i år, naturligvis af helt frisk fisk. Vores pommes frites er også specielt gode. Udover at være den bedste (men ikke den billigste) kvalitet, der kan købes, er vi meget omhyggelige med at koge dem i en frisk god olie, og det gør en forskel. Derudover har vi forskellige andre tilbud bl.a. kartoffelsalat og salat med forskelligt røget fisk, THY-HAW-SKÆR og selvfølgelig vore gode hjemmelavede fiskefrikadeller uden tilsat fedt. Vi har et skilt ude på plænen med dagens tilbud, og vi udvider sortimentet, som sæsonen kommer i gang. Hertil kan købes sodavand og økologisk øl fra Thisted Bryghus samt vin, juice og vand. Da vi syntes udsigten fra vores plæne er så god, og vi har masser af plads, har vi besluttet, at alle, der har lyst, gerne bare må sidde ved bordene, når der er plads, endda også med deres egen mad. Dette gælder naturligvis også udenfor vores åbningstid. Der står ligeledes en skraldespand, der kan benyttes til affald.
bullet9/6.06 I morgen lørdag, er vi tilstede til Havnefesten på Doverodde Havn. Vi serverer fisketallerken og det er også muligt at købe både pølser og kagebord. Der er endvidere musik og forskellige spændende aktiviteter, men klik her for at læse pdf filen med programmet for dagen.
bullet29/3.06 Via vores samarbejde med andre små fødevareproducenter i "Vestjyske Smagsoplevelser" har vi fundet godt fodslag sammen med Gitte Kroll, som driver THY LAM. Hun sender bl.a.  hun nogle af vore fiskekasser sammen med sit kvalitetskød m.v. til København. Lige nu har hun har i samarbejde med Brasserie Mühlhausen i København stablet et arrangement på benene den 5. april, hvor der serveres en Thy-menu med delikatesser fra Thy. Du kan læse mere ved at klikke her.
bullet24/3.06 Vi havde 4 begivenhedsrige dage på Foodexpo messen, og selv om man bliver meget træt i benene af at stå op 4 lange dage i træk, så kunne vi næsten også svæve på al den ros, vi fik for vores smagsprøver på THY-Sild, THY-Pølsen og også vores helt nye fiskeskærepølse, som vi snart lancerer til salg. Vi havde sammen med de andre "Vestjyske Smagsoplevelser" og VIFU en meget velbesøgt stand, så vi havde travlt, men vi fik heldigvis også en masse god snak med både nuværende og nye mulige kunder, og det har været en stor oplevelse for os at deltage på en sådan messe. Vi har nu efterfølgende noget arbejde med opfølgning, men det er jo også spændende.
bullet10/3.06 Fra søndag, den 19. marts til og onsdag, den 22. marts er er vi tilstede på Foodexpo messen på stand nr. 3170 i hal D. Vi står sammen med 7 andre ”Vestjyske Smagsoplevelser”, og vi præsenterer først og fremmest vores en gros salg indenfor THY-Sild, THY-Pølsen m.v.. Derudover vil vi også slå et slag for vores nye eButik. Foodexpo er en fagmesse for hotel, restaurant, detailhandel, catering, bagere osv., og har du lyst til at besøge os, skal du være velkommen. Du kan selv printe en billet på www.messecenter.dk. Herudover kan vi med stolthed fortælle, at Bo Bedre i den nyeste udgave har et madtillæg med, og deri har de nogle sider, de kalder: ”Her kan du finde de danske DELIKATESSER. Danmark byder på enestående delikatesseoplevelser. Overalt i landet finder du sublime danske specialiteter fra mikrobryggerier, mejerier, osterier, gårdbutikker og specialforretninger m.m. Følg vores guide til 78 steder og netbutikker i hele landet” ’Derefter nævner de 46 mikrobryggerier, 10 mejerier/osterier og 22 delikatesser og vin m.m. I blandt de 22 steder, er vi – i øvrigt som den eneste fiskehandel - blevet nævnt. Vores internetadresse står dog forkert, og det er ikke nævnt, at vi har eButik. eButikken har så til gengæld været nævnt i Søndagsavisen i uge 8, og vi har heldigvis fået nogle nye kunder i eButikken, og vi har også har haft den glæde, at flere af dem allerede har genbestilt, og det er jo meget positivt. Vi har endvidere tilføjet et nyt link under links til flere opskrifter til kampagnen 2 gang om ugen. Vi har også endnu i skrivende stund nogle få bøger tilbage. De kan afhentes her i butikken så længe lager haves.
bullet20/01.06. Vi ønsker alle vore kunder og læsere af denne hjemmeside et rigtigt godt nytår. Vi har nogle problemer med dyr fragt i eButikken, som vi i øjeblikket søger at løse. Vi havde forsøgt at løse det ved at vælte de forøgede omkostninger videre til kunderne, men det kan vi se, ikke går, hvorfor vi vil sluge dem selv, indtil vi er nået op på så mange kunder, at vi forhåbentlig kan forhandle nogle bedre vilkår hjem. Ellers kan vi sige, at vi udelukkende har fået positive tilkendegivelser på eButikken, og at vi nu efter en travl jul og nytår skal i gang med at markedsføre den.
Nu regner vi med, at vi ikke skal lave flere ændringer til Fiskevognens køreplan, men desværre er det gået ud over nogle kunder i Vesløs, at vi ikke kører til Aalborg mere. Det er vi kede af, men vi håber meget, de finder herind i butikken i stedet. Parkeringen lige udentil vores butik, er i hvert tilfælde nem. Fiskevognen holder i stedet for i Skive nu både tirsdag og fredag, og der ser det heldigvis også ud til, at der er kunder, der værdsætter den gode friske kvalitet, og vores specielle produkter.
Vi har de seneste måneder fået nogle nye naboer her på Havnen, er det er vi meget glade for, bl.a. en tøjbutik, der hedder Scoop, et fiskeeksport firma, der hedder Royal Fish Denmark, en Netto, en Skousen og Løve Apoteket, ligesom der længere ude på Havnen er blevet bygget et Behandlerhus. Så velkommen til dem alle. Nu håber vi bare, at de ikke lukker vores vej her nede på selve havnen, som Kommunen har foreslået i et nyt lokalplanforslag for vores del af havnen (således at det ikke er muligt at køre bag om Servicestationerne og om til f.eks. Netto). Heldigvis er det noget alle erhvervsdrivende hernede er ekstremt kede af, og da vi har indleveret en samlet indsigelse fra alle på Havnen Midt, håber vi meget, der bliver lyttet på os.

Hilsen og på gensyn i butikken, som har masser af lækkert fisk og delikatesser,  færdigretter og også mad "ud af huset" samt sushi m.v..
Lisbeth og Per
bullet08/11.05. eButikken er nu endelig åben se www.fiskehuset.com
bullet19/10.05. eButikken er nu snart helt klar, faktisk venter vi bare på en godkendelse fra PBS, du kan allerede nu smugkigge på www.fiskehuset.com. Vi hører meget gerne dine kommentarer til siden.
bullet24/8.05: Per købte i går en glansfisk på Hanstholm Fiskeauktion. Den er fanget på Færøerne. Det er sjældent, der udbydes glansfisk til salg herhjemme, og vi har aldrig selv haft en, men vi har nu smagt den, og den smager rigtig lækker (i retning af sildehaj/tun/laks). Den vejede som hel fisk 45 kg, og ser også rigtig flot og eksotisk ud. Du kan se et billede af den ved at klikke her. Vi sælger lige nu bøffer fra den til ca. 30 kr. pr. stk.
Der er heldigvis godt gang i fiskevognen, og den bliver godt modtaget. Da vi lige har skullet have lidt erfaring med en sådan bil, har vi lyttet til kunderne, og det har givet nogle mindre justeringer til både sortiment og køre/holdeplan. Denne proces er endnu ikke helt tilendebragt, men husk du kan altid se den aktuelle køre/holdeplan på fiskevognens side. Har du ellers kommentarer, vil vi meget gerne have dem.
Herudover kan vi fortælle, at vi har haft (og til dels stadig har) en meget travl sommer, hvor vi udover salget i butikken har haft mange spisende gæster på græsplænen . Vi serverer stadig mad ude på græsplænen, og hvis vejret ellers er så nogenlunde, kommer her stadig en del. I år kan du se billeder af de forskellige mad-muligheder på vores gadestativ. Vi har ligeledes et rimeligt udvalg i ret billige drikkevarer. 

Hilsen Lisbeth og Per

bullet9/6.05. Nu har vores nye fiskesalgsvogn kørt en uge, og den bliver rigtig godt modtaget på dens holdesteder. Du kan læse mere om den og dens holdesteder her.
bullet13/5.05. Her er endnu et eksempel på, hvordan vores ugentlige tilbudsmail ser ud. Denne her er med vores pinsetilbud og nye åbningstider. Du kan også få en sådan mail hver uge direkte til din mailbox ved at tilmelde dig (følg linket på vores forside). Ellers kan vi fortælle, at arbejdet med eButikken skrider langsomt men sikkert frem. Vi kan desværre ikke endnu sætte nøjagtigt tidspunkt på for opstart. Fiskesalgsvognen har vi nu været i Tyskland at købe. Den er brugt, men utrolig flot, faktisk som en ny, og den er nu kommet gennem syn og told herhjemme, og den begynder at køre allerede her i maj måned.
bullet22/3.05. Her er et eksempel på, hvordan vores ugentlige tilbudsmail ser ud. Denne her er med vores påsketilbud og åbningstider. Du kan også få en sådan mail ved at tilmelde dig (følg linket på vores forside).
bullet18/3.05. Vi arbejder stadig meget hårdt på at få eButikken online, men må også erkende, at vi har været løbet ind i nogle vanskeligheder med IT i den forbindelse. Det har gjort, at vi er kommet minimum 2 måneder bagud, men vi regner med snart at kunne fortælle noget mere om, hvornår vi cirka er færdige. Ellers kan vi fortælle, at vi også arbejder på at etablere en veludstyret kørende fiskebutik. Vores voksne søn Jesper, som p.t. arbejder i fiskebutik i Københavnsområdet kommer hjem til sommer, og han skal køre bilen. Vi har lovet Morsingboerne at køre en dag til Nykøbing, men er der nogen, der har gode forslag til andre holdepladser, modtager vi dem meget gerne. Hilsen Lisbeth og Per
bullet28/12.04. Hvis du vil holdes informeret om, hvordan det går med vores nye onlinebutik, kan du tilmelde dig vores mailservice her. Ligeledes har vi den gode nyhed at fortælle, at der bliver masser af flotte nytårstorsk i år, og at de for første gang i flere år ikke ser ud til at stige i pris. Vi køber selvfølgelig de gode Nordsø-torsk, ligesom vi køber hummere og andet lækkert fisk og skaldyr. Endvidere har vi både muslinger og østers fra Limfjorden. Vil du se butikkens aktuelle tilbud her inden nytår, så klik på følgende PDF-fil

Godt nytår fra os i Fiskehuset

bullet12/12.04. Vi arbejder på at få lavet vores egen e-handelsbutik, hvor vore varer vil kunne bestilles og leveres direkte. Vi har jo efterhånden over 4 års erfaring med at pakke fisk, der er bestilt via internettet, og vi er glade for at kunne fortælle, at det nu snart bliver muligt at købe, ikke bare fersk fisk, men også næsten alle vore andre kvalitetsprodukter via internettet. Derudover har vi nogle spændende nye idéer på vej med e-handelen, men herom senere. Send os en mail mrk. "e-handel", hvis du vil holdes informeret om disse nye tiltag. Herudover kan vi fortælle, at vi også allerede er i fuld gang med juletravlheden, og skal vi fremhæve noget må det blive vores THY-Sild, som er rigtig store, flotte og selvfølgelig velsmagende i år. Se evt. THY-Sild.htm for yderligere oplysninger. Herudover har vi som altid alt inden for friskrøget fisk, fersk fisk, vin og snaps m.v. Endvidere kan vi fortælle, at vi har fået lavet en næringsdeklaration på vores nye THY-Pølse, og den indeholder kun ½ gram naturligt fedt fra fisken pr. 100 g. Selvom, det jo ikke lige er grillvejr i øjeblikket, så sælger vi en del pølser, men det skyldes jo nok også, at den også er meget velegnet som pålæg. Husk den fås i 2 varianter, krydret som en alm. wienerpølse (god til børn) og den noget stærkere chorizokrydrede, som vi sælger flest af.
bullet18/08.04. Vi har allerede en måned nu haft borde og stole ude på vores græsplæne ned til lystbådehavnen (den gamle Fiskerihavn), og både lokale og turister har da benyttet sig flittigt af tilbuddet om at sidde der og nyde både lidt mad og drikke samt udsigten. Ligeledes har vi den glæde at se, at rigtig mange nu også går ud over området ved siden af os, hvor den gamle "Pinden" var, og nyder udsigten og livet i lystbådehavnen. Det er dejligt også at se familier med børn hygge sig på havnen nu. Vi har også hørt besøgende lystsejlere rose området nu. Vi forsætter endnu et stykke tid med borde og stole udentil, og til næste sommer vil vi lave endnu flere tiltag på området. Ligeledes arbejder vi hele tiden med vores nye fiskepølse, som vi kalder THY-PØLSEN "fra haw´til maw´". Rigtig mange har udfyldt et spørgeskema inde i butikken, og de allerfleste er meget positive overfor pølsen. Nogle har dog sagt, at de syntes den er for mild, men da vi også gerne vil, at den skal kunne spises af børn, prøver vi nu med en stærkere udgave også. Vi har stadig spørgeskemaer og smagsprøver på pølsen, og vi vil gerne høre en mening fra så mange som muligt, så kom endelig ind i butikken og smag pølsen. Vi mangler for i øvrigt at fortælle, at den er lavet af helt friske fiskefileter, og kun tilsat økologiske ting, og selvfølgelig er den ikke tilsat fedt (samme princip som vores hjemmelavede fiskefars). Den er lavet i en lammetarm, så den får det rigtige bid, og den er både røget og kogt. Vi har også prøvet at stege den sammen med andre pølser, og vores erfaring er, at den ikke revner så let. Næsten alle syntes, den smager rigtig godt. Den kan også spises, som den er, og dermed bruges som sundt pålæg.

 

bullet

        Hilsen og på gensyn

        Per og Lisbeth

23/06.04: Nu venter vi bare på, at sommeren for alvor skal komme, og at der bliver ryddet op omkring os, så vi for alvor kan komme i gang med borde og stole her uden vores forretning lige ned til vandet. Det skulle kunne ske til industriferie start. Dette betyder dog ikke, at vi har ligget på den lade side. Vi udvider hele tiden med nye færdigretter, og nu laver vi også SUSHI hver uge (sidst på ugen). Det tager lidt tid at fremstille, men det er blevet en stor succes, ja så stor, at vi desværre har måttet melde udsolgt nogle gange, men du kan altid ringe og bestille, hvis du vil være sikker på at få. Hvis du vil vide, hvad ugens færdigret og ugens tilbud er, så hold øje med Thisted Dagblad hver mandag, eller endnu bedre: Tilmeld dig vores ugentlige mailservice på info@fiskehuset.dk. Send en mail og skriv, du gerne vil modtage tilbud på mail, og oplys os dit navn, adresse og gerne telefonnummer (telefonnr. er ikke nødvendig, kun hvis du gerne vil have, jeg følger op på det, hvis du f.eks. får ny mailadresse, eller jeg af anden grund pludselig ikke kan sende mails til dig mere).

        Hilsen og på gensyn

        Lisbeth

 

bullet14/04.04: Nu har det igen rodet her på havnen, men denne gang skyldes det, at vi har fået nyt tag på selve butikken. Det gamle tag havde holdt siden 1943, så det havde jo gjort det godt. Det nye tag er lavet magen til. Ellers kan vi med glæde fortælle, at det nu endelig ser ud til, at der bliver ryddet noget op her rundt omkring os på Havnen, og vi skulle gerne her først på sommeren kunne få borde og stole ud på vores græsplæne lige ud mod vandet, så man kan sidder her og nyde en fiskeburger og andre lækkerier fra vores butik.

P.S! Lige nu er det sæson på stenbiderrogn. Den kan købes renset i vores butik til billige penge. Vi ved, at nogle ikke har turdet at smage, men prøv det, vi og mange andre syntes, det smager så godt, at man ligefrem bliver forfalden til det. Hvis du ikke har fået det endnu, så få vores serveringsforslag, som også indeholder opskrift på blinis pandekager. 

bullet19/03.04: Det er dejligt at gå foråret i møde, men her i de kolde vintermåneder har vi gået og puslet med nye opskrifter på bl.a. salater og færdigretter. Lige nu har vi Paella og laksefarserede rødtunge- og rødspættefileter, men der er flere ting i vente. Færdigretterne er lige til at tage med hjem og varme i ovn eller microovn. Desuden tilstræber vi nu hele dagen, fra midt på formiddagen, at have både helt varme pandestegte rødspættefileter og fiskefrikadeller. Det hele er selvfølgelig hjemmelavet. Husk vores fiskefars er lavet af helt friske fileter, den er udelukkende tilsat økologiske ingredienser, og den er ikke tilsat nogen form for fedtstoffer overhovedet.

        Hilsen og på gensyn
        Lisbeth og Per Toft Jensen
 

        

Send en e-mail til os på info@fiskehuset.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til os eller denne hjemmeside.

Copyright © 1986-2011 FISKEHUSET Thisted ApS. CVR-nr.: DK-32262406.

Klik her for at komme tilbage til Fiskehuset.dk