Job hos Fiskehuset - NB! ledige stillinger lige nu

 

Vi søger nogle deltidsansatte både under og over 18 år (opslået 10/3.17)

De unge her, som er under 18 år, arbejder mest med opvask, rengøring, lettere køkkenarbejde og kundebetjening i selve butikken. De, der er over 18, serverer også i restauranten, og de hjælper naturligvis også til i både butik og køkken.
 
Arbejdet kan fint passes ved siden af studier, da arbejdstiderne mest er fredag/lørdag (også om aftenen, da vi snart aftenåbner i restauranten igen – foreløbig kun fredag/lørdag, men senere, i skolernes sommerferie, bliver der også aftenåben midt i ugen). Så der bliver masser af timer at få i skoleferier, så det er vigtigt, at du også kan arbejde der (især juli/august og jul/nytår samt op til påske). 
 
Du skal være stabil, dygtig og kvik – herunder god til hovedregning, og du være initiativrig. Du skal ikke mindst være indstillet på at give vores kunder og gæster en smilende og god betjening, og du skal være nem at samarbejde med for alle her.
 
Erfaring altid en fordel, men ingen betingelse. Vi skal nok stå for oplæring, men derfor vil vi også gerne, at du kan blive her længe. Så vi foretrækker nogle, der ikke lige står og snart skal rejse fra byen. Til gengæld kan vi tilbyde et varieret og spændende job, hvor du lærer noget, du altid kan bruge senere i livet, og er du under 18 nu, så er der rig mulighed for at blive, også efter du er fyldt 18 :-)
 
Vi laver et rullende vagtskema, så du ved, hvilke dage du skal på arbejde, men af hensyn til dine kollegaer (hvis der f.eks. skal byttes vagt), så fungerer det ikke ret godt, hvis du er bundet af andre weekendopgaver. 
 
Har du allerede søgt her 2017, så har vi gemt din ansøgning, og du er med i opløbet :-)
 
Kom ned i butikken og hent vores ansøgningsskema (som stillingen skal søges på) og hils lige på os ved samme lejlighed :-)
 
Update, den 25. marts 2017: Vi har fået en del ansøgninger til stillingerne over 18, men vi vil gerne høre fra flere unge under 18 - gerne nogle på omkring de 16, som vi kan have i lang tid fremover :-)
Kun dem over 18 må servere øl, men ellers får du lov til meget her Du får også lov til at hjælpe med at lave mad her :-) Til frokost serverer vi maden direkte ved bordet, og er du over 18 er det også noget, du får æren af

Og dernæst: BUFFET/KØKKENANSVARLIG SØGES (opslået 21/2.17) - update, den 25. marts 2017: Stillingen er nu besat 

Vi har en udfordring :-) Selvom vi i øjeblikket har vinterlukket i aftenrestauranten, så har vi alle nok at se til med produktion, butik/gårdbutik, frokostrestaurant og mad-ud-af-huset mv. samt vores netbutik. Og nu bliver vi så oftere og oftere spurgt, HVORNÅR vi igen åbner op med vores populære aftenbuffet (fiske- og skaldyrsbuffet med lidt kød).
 
Og her er det, vi mangler dig :-)
 
Så er du dygtig til at lave velsmagende fiskeretter (både varme- og kolde), og kan du anrette det smukt og pænt på fade, og har du evner for ledelse og samarbejde, samt lysten til at give vores kunder/gæster den de bedste smagsoplevelser og den bedste betjening, så vil vi gerne høre fra dig, men læs lige videre først :-)
 
Om du er uddannet f.eks. kok, smørrebrødsjomfru eller noget lignende, eller du bare er autodidakt, betyder ikke så meget for os. Det vigtigste for os er det, du kan, og din personlighed i øvrigt. Vi forventer også, at du brænder for kvalitetsråvarer, herunder fisk, at du har fingeren på pulsen med, hvad der foregår på madområdet, og at du kan beregne mængder/udnytte råvarerne på bedste og mest økonomiske måde.
 
Vi tager det som en selvfølge, at du er stabil, ærlig, fleksibel, dygtig, har en god fysik og kan få noget fra hånden - og alligevel bevare overblikket – også når der er travlt, men også, at du har overblik og kan se, når noget trænger til at blive gjort rent, eller der er en kollega eller en kunde, der behøver hjælp. It-kundskaber på brugerniveau er også en stor fordel, da vi f.eks. udfører vores egenkontrol via e-smiley.
 
Stilen i vores restaurant er casual, så der er ikke dug på bordet, men den gode ærlige mad er i højsædet, så vi steger f.eks. rødspættefileter på panden og i økologisk smør og bruger i det hele taget gode kvalitetsråvarer, så du får de lækreste og friskeste råvarer at arbejde med, gode kollegaer, og gode arbejdsforhold i øvrigt - i lyse rummelige lokaler - samt nogle gode frynseordninger.
 
Vil du være med til at udvikle restauranten, så den også kan holde aftenåben om vinteren (den er altid åben til frokost året rundt), så hører vi gerne dine idéer til det. I det hele taget, værdsætter vi meget gode input.
 
Vi arbejder meget med synergi mellem butik/gårdbutik, restaurant og netbutik. Og vi vægter højt, at man behersker flere arbejdsfunktioner, for så er det lettere at afløse/supplere hinanden ved f.eks. fri/ferie og i forskellige spidsbelastningsperioder. Så hvis du også kan tænke dig at tage del i nogle af alle disse ting, så kan vi uden problemer tilbyde dig en fuldtidsstilling året rundt. En stilling, som du også kan få stor mulighed for selv at præge. Og har du lyst til at få foden under eget bord, så kan du også på sigt blive medejer/overtage virksomheden.
 
Og en lille ting mere: Passer det dig oveni fint, ikke at skulle holde ferie lige i vores højsæsoner (fortrinsvis sommer især juli/august, men også jul, nytår og påske), så passer du rigtigt godt ind her. Så kan du se dig selv nyde en ferie på en sydhavsø først på vinteren, eller på ski i sneen, så er det helt perfekt for alle.
 
VIGTIGT: Jobbet skal søges på vores ansøgningsskema. Bor du langt herfra, men har lyst til at flytte til Thisted/Thy, sender vi den meget gerne, men ellers kommer du bare ned i butikken og henter den og lige hilser på os.
 
Lær mere om os via vores hjemmeside/vores Facebookside, og finder du ikke svar der, så er du naturligvis meget velkommen til ringe til Per for evt. yderligere oplysninger (kan du ikke ringe i dagtimerne, så træffes han på 40320886 om aftenen også)
 
Tiltrædelse efter aftale, og da vi endnu ikke har sat tid på med opstart af aftenåben (vi starter blidt op med kun fredag/lørdag aften), så venter vi gerne på den rigtige, men vi laver en aftale, så snart den rigtige ansøger dukker op, så selve ansøgningen må gerne sendes hurtigt, og så kan du bare skrive i den, hvor lang opsigelse du evt. har.
 
Vi har havnens smukkeste og bedste beliggenhed med ny butik og casual restaurant ud mod lystbådehavnen. Butikken er også lokal gårdbutik/madmarked for andre små producenter, og vi anvender også deres produkter. Vi køber selv frisk fisk, hver morgen på Hanstholm Fiskeauktion, og vi fremstiller selv bæredygtige kvalitetsprodukter indenfor fersk og røget fisk, ØKO-fisk, THY-Sild, THY-Pølsen, hjemmelavede delikatesser, færdigretter og ”mad ud af huset”. Alt laves fra bunden af - som håndværk. Vi har også lidt en gros salg, og så har vi et stadigt voksende netsalg til private i hele Danmark. Der er lige nu 5 fuldtidsansatte og ca. lige så mange deltidsansatte unge.
Et udsnit af buffeten - med personale i baggrunden Vi laver alt fra bunden af - og af gode råvarer Fiske- og skaldyrsbuffeten - friske lokale råvarer og lavet fra bunden af her.

 

Og vi vil altid gerne høre fra følgende ansøgere: 

1. Hvis du virkelig kan noget med madlavning/kundebetjening/butiksdrift. Er du køkkenuddannet (kok, smørrebrødsjomfru og lignende) og har du lyst til kundebetjening i både butik og restaurant, så vil vi altid gerne høre fra dig. En uddannelse er ingen betingelse, blot du har evnerne og lysten, så ser vi mere på "kemien". For du kunne jo også have erfaring med butiksdrift og interessere dig for gode råvarer og madlavning og så passe godt ind her også. Det er et lille sted, så der er mange forskellige arbejdsopgaver, men det gør det jo også varierende og spændende.

2. Hvis du er rutineret i at håndfiletere både flad- og rundfisk, men samtidig har lyst til noget meget mere varieret arbejde med f.eks. kundebetjening og en masse andet spændende, som vi - udover vores gode produktionsforhold i øvrigt - kan tilbyde (vi skal nok stå for oplæring i kundebetjening her, hvis du ikke har prøvet det før, men lysten skal du selv komme med).

2. Restaurant/butik: Deltidsstillinger til alle over 18 år. Arbejdet kan også passes ved siden af studier, da arbejdstiden fortrinsvis ligger torsdag aften, evt. fredag eftermiddag og aften samt evt. lørdag formiddag og aften - efter nærmere aftalt vagtplan - og dertil en masse flere timer i skoleferier. Det er en fordel med erfaring i kundebetjening fra butik eller restaurant, og du skal være indstillet på også at betjene kunder i butik, vaske op og gøre rent efter behov. Vi har også nogle få ansatte under 18 år til opvask/rengøring og butik (ikke servering, hvor du skal være over 18 år).

P.S! Vi vil i det hele taget altid gerne høre fra tjenere/kokke, der kan tænke sig at arbejde her både som afløsere og evt. også fast. Aftenåbningstiden varierer med årstiden, men er f.eks. fredag og lørdag aftener (ca. 3-4-5 timer pr. eftermiddag/aften) (evt. måske også til middag enkelte dage, som vi aftaler det). Det er en fordel, at du har erfaring med servering og/eller du er kok. Er det noget, du kunne tænke dig, så kom ned og tal med os og hent et ansøgningsskema :-)

Så kom ind og hils på - og få det ansøgningsskema, du skal bruge til at søge arbejde her
(og bor du langt udenfor området, må du også rekvirere et skema på mail)

PS!. Når vi søger, så søger vi oftest det, vi mangler, for at få hverdagen til at hænge sammen nu og her, men har du helt specielle evner og erfaring, der gør, at du kan udvikle stedet yderligere, og dermed skabe din egen stilling her - uanset om det er i produktion, køkken/restaurant, butik, netbutik, røgeri eller andet, så er vi altid meget interesserede i at høre fra dig. Der er mange muligheder for at komme ind her i Fiskehuset, så har du noget helt specielt at tilbyde, eller har du lyst til at få foden under eget bord, så ring og tal med Per om det.


 

Her nedenfor er tidligere jobopslag (er alle besat)

(klik også gerne på de blå tekster her nedenfor - for at læse vores tidligere opslag. Så kan du måske nemmere fornemme, hvad vi generelt lægger vægt på her i Fiskehuset):

Vi er nemlig altid interesseret i en uopfordret ansøgning, men husk at bruge vores eget ansøgningsskema, som du kan få i butikken, og husk tydelig mailadresse på den.


 

Generelt....

......gælder, at vi altid er interesserede i at modtage en uopfordret ansøgning, og er der pludselig en ledig stilling, så kigger vi først på de uopfordrede ansøgninger, vi har modtaget indenfor den sidste stykke tid.

Så tror du, vi kan give dig nogle udfordringer, og mener du, du kan tilføje Fiskehuset noget, så lad os endelig høre fra dig - uanset om du ønsker heltids- eller deltidsarbejde, og om du evt. tidligere har søgt her.

Du er derfor altid velkommen til at hente et ansøgningsskema hos os, og har du spørgsmål, besvarer vi dem gerne.