Job hos Fiskehuset

Erfaren madhåndværker søges :-)

(opslag forår/forsommer 2016)

Vi laver alt fra bunden af her i Fiskehuset, så kan du lave mad, der smager af noget og anrette det smukt, og har du lyst til også at betjene vores dejlige kunder her i Fiskehuset, så vil vi meget gerne, du kigger ned til os og henter et ansøgningsskema.

Om du er kok, smørrebrødsjomfru eller noget helt tredje, betyder ikke så meget for os. Det er mere, hvad du kan, og hvad du har evner og lyst til, herunder din evne til at arbejde sammen med resten af teamet her, der betyder noget. Det er også meget vigtigt for os, at du har lyst til at give kunderne en god rådgivning med et smil på læben.

Vi tager det som en selvfølge, at du personligt elsker at lave mad af kvalitetsråvarer, herunder ikke mindst fisk, ligesom det er en selvfølge, at du er ærlig, fleksibel, dygtig, og kan få noget fra hånden og alligevel bevare overblikket osv.

Vi åbner op med aftenbuffet med fisk- og skaldyrsbuffet her omkring maj måned (til en start kun fredag/lørdag), og der skal du – efter nærmere aftalt vagtplan – på kort sigt selvstændigt kunne stille en god flot buffet an, holde den opfyldt og have ansvaret for, at det hele går, som det skal, så kunderne får den bedste oplevelse her.

Vi har et akut behov for én, der på skift med Martin, selvstændigt kan stå for buffeten, så du skal magte det med at lave mad/stille buffet an. Men, hvis du kun vil arbejde som kok til frokost og aften samt lidt kundeekspedition m.v., så kan vi kun tilbyde et sommerjob, men har du lyst til at tage del i alt det, en fiskehandler ellers gør (incl. pakning af ordrer solgt via internettet), så kan vi tilbyde en fast stilling. Og passer det dig fint, ikke at skulle holde ferie lige i vores højsæsoner (fortrinsvis sommer især juli/august, men også jul, nytår og påske) så passer du rigtigt godt ind hernede. Så kan du se dig selv nyde livet på en sydhavsø først på vinteren, eller på ski i sneen, så er det helt perfekt for alle.

Vi kan tilbyde arbejde i et godt team, hvor vi tilstræber, at alle hjælper alle, så man nemt kan afløse hinanden ved ferie osv. Du kan i høj grad selv få indflydelse på din hverdag ved at indgå i dette team, og ved at komme med nye idéer m.v., og vi kan også tilbyde en utrolig varieret arbejdsdag, og give dig muligheden for at betjene byens bedste kunder. Du vil ligeledes på dine vagter skulle have ansvaret for unge mennesker og feriemedhjælpere, så det skal du også kunne se en udfordring i.

P.S! Vi skal også bruge opvaskere og feriemedhjælpere i butik/restaurant m.v. (du skal være over 18 for at arbejde i restauranten), men til det andet behøver du ikke være 18. Disse stillinger må også gerne søges allerede nu, men skriv lige, hvad du søger :-)

Kontakt Per eller Henrik for evt. yderligere oplysninger (kan du ikke ringe i dagtimerne, så kan Per træffes på 40320886 om aftenen også)

Vi har havnens smukkeste og bedste beliggenhed med ny butik og restaurant ud mod lystbådehavnen. Butikken er også lokal gårdbutik for andre små producenter (vi bruger det også). Vi fremstiller selv bæredygtige kvalitetsprodukter indenfor fersk og røget fisk, ØKO-fisk, THY-Sild, THY-Pølsen, hjemmelavede delikatesser, færdigretter og ”mad ud af huset”. Alt laves fra bunden af - som håndværk. Vi har også lidt en gros salg, og så har vi et stadigt voksende netsalg til private i hele Danmark.

Her ses Per og Henrik til Kulturmødet på Mors 2015 Per og Aage fremstiller THY-Sild, og griner vist lidt af de røde handsker ;-) Et udsnit af buffeten - med Henrik, Anne og Line i baggrunden Vi er medlem af Regional Madkultur Thy-Mors, og vi sælger mange af produkterne i vores butik og bruger dem i maden


 

Og vi vil altid gerne høre fra følgende ansøgere: 

1. Hvis du virkelig kan noget med madlavning/kundebetjening/butiksdrift. Er du køkkenuddannet (kok, smørrebrødsjomfru og lignende) og har du lyst til kundebetjening i både butik og restaurant, så vil vi altid gerne høre fra dig. En uddannelse er ingen betingelse, blot du har evnerne og lysten, så ser vi mere på "kemien". For du kunne jo også have erfaring med butiksdrift og interessere dig for gode råvarer og madlavning og så passe godt ind her også. Det er et lille sted, så der er mange forskellige arbejdsopgaver, men det gør det jo også varierende og spændende.

2. Hvis du er rutineret i at håndfiletere både flad- og rundfisk, men samtidig har lyst til noget meget mere varieret arbejde med f.eks. kundebetjening og en masse andet spændende, som vi - udover vores gode produktionsforhold i øvrigt - kan tilbyde (vi skal nok stå for oplæring i kundebetjening her, hvis du ikke har prøvet det før, men lysten skal du selv komme med).

2. Restaurant/butik: Deltidsstillinger til alle over 18 år. Arbejdet kan også passes ved siden af studier, da arbejdstiden fortrinsvis ligger torsdag aften, evt. fredag eftermiddag og aften samt evt. lørdag formiddag og aften - efter nærmere aftalt vagtplan - og dertil en masse flere timer i skoleferier. Det er en fordel med erfaring i kundebetjening fra butik eller restaurant, og du skal være indstillet på også at betjene kunder i butik, vaske op og gøre rent.

P.S! Vi vil i det hele taget altid gerne høre fra tjenere/kokke, der kan tænke sig at arbejde her både som afløsere og evt. også fast. Aftenåbningstiden varierer med årstiden, men er f.eks. fredag og lørdag aftener (ca. 3-4-5 timer pr. eftermiddag/aften) (evt. måske også til middag enkelte dage, som vi aftaler det). Det er en fordel, at du har erfaring med a la carte servering og/eller du er kok. Er det noget, du kunne tænke dig, så kom ned og tal med os og hent et ansøgningsskema :-)

Så kom ind og hils på - og få det ansøgningsskema, du skal bruge til at søge arbejde her
(og bor du udenfor området, må du også rekviere et skema på mail)

PS!. Når vi søger, så søger vi oftest det, vi mangler, for at få hverdagen til at hænge sammen nu og her, men har du helt specielle evner og erfaring, der gør, at du kan udvikle stedet yderligere, og dermed skabe din egen stilling her - uanset om det er i produktion, køkken/restaurant, butik, netbutik, røgeri eller andet, så er vi altid meget interesserede i at høre fra dig. Der er mange muligheder for at komme ind her i Fiskehuset, så har du noget helt specielt at tilbyde, eller har du lyst til andet end bare at være alm. lønmodtager, så ring og tal med Per om det.

Men, der sker meget her lige nu, så kig også lige på nedenstående:


Her nedenfor er tidligere jobopslag (er alle besat)

(klik også gerne på de blå tekster her nedenfor - for at læse vores tidligere opslag. Så kan du måske nemmere fornemme, hvad vi lægger vægt på her i Fiskehuset):

Vi er nemlig altid interesseret i en uopfordret ansøgning.

NB!, når vi har besat en opslået stilling, så sender vi mail ud til alle ansøgere lige så snart, tiden tillader det, men vi får desværre hver gang nogle retur, hvor vi ikke har kunnet læse mailadressen på ansøgningen. Så husk tydelig mailadresse på dit ansøgningsskema.

 


 

Generelt....

......gælder, at vi altid er interesserede i at modtage en uopfordret ansøgning, og er der pludselig en ledig stilling, så kigger vi først på de uopfordrede ansøgninger, vi har modtaget indenfor den sidste stykke tid.

Så tror du, vi kan give dig nogle udfordringer, og mener du, du kan tilføje Fiskehuset noget, så lad os endelig høre fra dig - uanset om du ønsker heltids- eller deltidsarbejde, og om du evt. tidligere har søgt her.

Du er derfor altid velkommen til at hente et ansøgningsskema hos os, og har du spørgsmål, besvarer vi dem gerne.