Job hos Fiskehuset

Til sommersæsonen, som starter til påske :-), mangler vi især unge på 15-16 år

Se hele jobopslaget for unge på Facebook lige her

Men vi er altid interesserede i at høre fra alle, der mener at kunne bidrage med noget her.
Du finder vores ansøgningskema til VOKSNE OVER 18 lige her

- og vores ansøgningskema til UNGE 15-17 år lige her

For de unge passer arbejdstiderne perfekt med skolegang/studier, idet der er ekstra mange timer i skolernes ferier (især sommer og jul/nytår), og ellers er det fredag eftermiddag og lørdag om dagen. Og når der er aftenåben med buffet, så også aftenarbejde (dog aldrig sent og selvfølgelig efter nærmere aftalt vagtplan). Arbejdet er alt forefaldende arbejde i både butik og restaurant mv. Så tror du, det er noget for dig, så udskriv skemaet (eller hent et i butikken) og udfyld det i hånden. Det kan så scannes ind og mailes, eller endnu bedre: Kom og aflever det direkte til Per :-)

Og husk: Uopfordrede ansøgninger er altid velkomne :-)

Læs lidt mere om det længere nede, og vi kigger altid først på dem, når der er ledige stillinger både på fuldtid og deltid.


Henvendelser vedr. evt. køb kan altid ske til mail@fiskehuset.dk eller direkte til Per på tlf. 40320886


Jobopslag 14. februar 2019:

Denne stilling er nu besat

Kan du lave mad fra bunden af, der både er smukt pyntet op og smager skønt?

Og vil du gerne arbejde i et køkken, hvor vi f.eks. altid pandesteger friske rødspættefileter i økosmør, og hvor vi ellers laver alt fra bunden af selv?  Elsker du selv fisk og alle de muligheder denne lækre råvare giver? – så vil vi meget, meget gerne høre fra dig.

Fiskehuset Thisted er et helt fiske- og madunivers med både fiskehandel/røgeri/madmarked/gårdbutik og restaurant. Her drejer det sig om smag, kvalitet, friskhed, godt håndværk, bæredygtighed og god kundeservice.

Vores butik og frokostrestaurant er åben året rundt (mandag – lørdag), og midt om sommeren har vi aftenåben med fiske- og skaldyrsbuffet fra tirsdag til lørdag aften, senere fra torsdag til lørdag aften, og i ydersæsonerne (forår og igen indtil jul) er der kun aftenåben fredag og lørdag aften.

Vi vil derfor gerne starte vores berømte fiske- og skaldyrsbuffet op her til senest 31. maj, og meget gerne allerede i påsken (19. april), men vi mangler dig for at kunne gøre det, da vi kun har én kok ansat. Og det kræver 2 for at kunne lave en fornuftig vagtplan :-)

Når vi har 2 kokke, kan vi tilbyde nogle – for faget – rigtigt gode arbejdstider. Derudover vil du få nogle rigtigt gode arbejdskollegaer – både fast fuldtidsansatte, og nogle dygtige unge mennesker, som kommer her efter skoletid/i ferier.

Om du er uddannet kok, eller har andre køkkenuddannelser, er ikke det supervigtigste for os. Vi interesserer os mere for din erfaring (og du skal dog min. have køkkenerfaring fra restaurant eller lignende), dine evner og din personlighed mv.

Du kan enten vælge at søge jobbet som et sommerjob, hvor størsteparten af din arbejdstid så vil være i køkkenet. Men, hvis du interesserer dig for, hvad der ellers er af arbejdsopgaver i et spændende fiskehus, som vores, så kan vi tilbyde dig en helårsstilling på fuld tid. For der er masser af muligheder i både produktion, røgeri og netbutik m.v., og vi kan fortælle, at det er en fornøjelse at være med til at betjene vores dejlige kunder/gæster. Og er du initiativrig, og har du evt. erfaring med de sociale medier, så kan du være med til at forstærke vores arbejde med at sæsonudjævne her. Kort sagt er der masser af muligheder for, at du selv kan være med til at forme din stilling her.

Tag et kig her på vores hjemmeside, og vil du vide endnu mere om det hele, så ring meget gerne og tal med ejeren, Per Toft Jensen, på 40320886, han svarer som regel også om aftenen, hvis du foretrækker det.

Selve stillingen SKAL søges på vores eget ansøgningsskema, som du kan hente i butikken eller downloade lige her.

Vi har ikke en specifik ansøgningsfrist, da vi løbende vil tage dialog til interessante ansøgere. Og når den rigtige dukker op, så indgår vi en aftale. Så hurtig ansøgning anbefales, især hvis du også skal ud at sige nuværende job op.

P.S! Per Toft Jensen har nået folkepensionsalderen. Han gør ikke noget aktivt for at sælge Fiskehuset lige pt., men vil gerne sælge til én, der vil drive Fiskehuset videre – mest af hensyn til gode personale, men bestemt også for lokalområdets skyld. Så har du også lyst til at blive selvstændig, så giv endelig Per et kald.


Generelt gælder, at vi vil altid gerne høre fra følgende ansøgere: 

1. Hvis du virkelig kan noget med madlavning/kundebetjening/butiksdrift. Er du køkkenuddannet (kok, smørrebrødsjomfru og lignende) og har du lyst til kundebetjening i både butik og restaurant, så vil vi altid gerne høre fra dig. En uddannelse er ingen betingelse, blot du har evnerne og lysten, så ser vi mere på "kemien". For du kunne jo også have erfaring med butiksdrift og interessere dig for gode råvarer og madlavning og så passe godt ind her også. Det er et lille sted, så der er mange forskellige arbejdsopgaver, men det gør det jo også varierende og spændende.

2. Hvis du er rutineret i at håndfiletere både flad- og rundfisk, men samtidig har lyst til noget meget mere varieret arbejde med f.eks. kundebetjening og en masse andet spændende, som vi - udover vores gode produktionsforhold i øvrigt - kan tilbyde (vi skal nok stå for oplæring i kundebetjening her, hvis du ikke har prøvet det før, men lysten skal du selv komme med).

2. Restaurant/butik: Her er der også gode muligheder for deltidsstillinger for unge, fortrinsvis under 18 år. Arbejdet kan passes ved siden af skole/studier, da arbejdstiden fortrinsvis ligger om eftermiddagen efter skoletid, og torsdag, fredag og lørdag aftener (samt også dagtimer lørdag) - alt efter nærmere aftalt vagtplan - og dertil en masse flere timer i skoleferier, hvor der også er mulighed for flere aftenvagter. Det er en fordel med erfaring i kundebetjening fra butik eller restaurant, og du skal være indstillet på både at betjene kunder/gæster i butik og restaurant, men også at vaske op og gøre rent mv.

P.S! Vi vil i det hele taget altid gerne høre fra tjenere/kokke, der kan tænke sig at arbejde her både som afløsere og evt. også fast. Aftenåbningstiden varierer med årstiden, men er f.eks. fredag og lørdag aftener (alt lige fra 3 til 9 timer pr. dag/aften, som vi aftaler det. Det er en fordel, at du har erfaring med servering og/eller du er kok. Er det noget, du kunne tænke dig, så kom ned og tal med os :-)

Så du er altid velkommen til at kigge ind, og få det ansøgningsskema, du skal bruge, for at søge arbejde her.
(og bor du langt udenfor området, kan du hente skemaet her på siden)

PS!. Når vi søger, så søger vi oftest det, vi mangler, for at få hverdagen til at hænge sammen nu og her, men har du helt specielle evner og erfaring, der gør, at du kan udvikle stedet yderligere, og dermed skabe din egen stilling her - uanset om det er i produktion, køkken/restaurant, butik, netbutik, røgeri eller andet, så er vi altid meget interesserede i at høre fra dig. Der er mange muligheder for at komme ind her i Fiskehuset, så har du noget helt specielt at tilbyde, eller har du lyst til at få foden under eget bord, så ring 40320886 og tal med Per om det.


Tidligere jobopslag her nedenfor - bare til orientering:

Vi søger en kok - se vores opslag på Facebook lige her

(opslået 18. maj 2018, og blev besat, men se nyt opslag 2019)


Fiskehandler-blæksprutte/butiksleder søges

(Opslået 20. marts 2018) - denne stilling er nu besat, men vi har endnu ikke ansat alle deltidsansatte, så søg endelig via vores skema (se længere nede), og vi vil altid gerne høre fra ansøgere med køkkenuddannelser, og hvad der ellers er relevant her :-)

Vi søger pt. lidt bredt efter både unge og ældre, når vi nu snart igen aftenåbner med vores populære hjemmelavede fiske- og skaldyrsbuffet.

Men, da vi får mere og mere at lave året rundt i specielt butik og netbutik, så søger vi nu yderligere - til en varig stilling på fuldtid - en fiskehandler-blæksprutte, som har evner og vilje til på kort sigt at kunne blive butiksansvarlig – herunder at bl.a. ansvaret for bl.a. de unge mennesker, vi har ansat i butik m.v.

Så er du frisk, dygtig, initiativrig og stabil/ærlig, og brænder du for alle kvalitetsfødevarer (herunder naturligvis fisk), god kundebetjening, og vil du elske at få lov til at pynte en flot fiskedisk/lave og holde en flot, ren og indbydende butik, og er du god til at lede, samarbejde og tænke i forbedringer og udviklingsmuligheder, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi forestiller os, at du har en baggrund indenfor butik/kundebetjening, og at du er rigtig god til at betjene og vejlede alle vores dejlige kunder. Men, har du en helt anden baggrund, og kan du gøre rede for, hvorfor vi lige skal ansætte dig, så søg endelig, da vi ser meget mere på evner og kemi end uddannelser.

Du skal dog minimum have basisfærdigheder indenfor it, da du, udover alm. opgaver, vil skulle kunne holde pris-/vægt-/etiketsystemer ved lige (efter lidt oplæring). Og er du ikke allerede inde i fødevareregler/egenkontrol og f.eks. APV, så regner vi med, at det er noget, du løbende vil sætte dig ind i.

Vi er kun et lille sted. Så udover at styre butikken m.v., så skal du også hjælpe til alle steder, hvor der lige er brug for det, uanset om det er i køkkenet/restauranten, i selve produktionen eller med pakning og forsendelse af ordrer til netbutikskunder osv. Så du skal kunne trives med periodevis travlhed, forskellige arbejdsopgaver, kunne holde dig selv og andre i gang og samtidig kunne bevare overblikket. Til gengæld er der aldrig kedeligt her, og du får nogle gode arbejdskammerater at sparre med. Og har du specielle evner/interesser, så er der stor mulighed for selv at være med til at præge dagligdag/fremtid her. Ved du ikke alt om fisk, skal vi nok oplære, men du skal selv komme med lyst og interesse til det hele.

Stillingen er, som nævnt, på fuldtid og på helårsbasis. Vi har dog mest travlt midt om sommeren, hvor vi jo har højsæson (sammen med jul/nytår/påske m.v.), så du skal kunne trives med at holde ferie på andre tidspunkter (der er det også til ½-pris og med ½ så mange mennesker :-)). Din arbejdsplan kunne lige nu se sådan ud: ca. 2 faste ugentlige lukkedage i butikken (vi lukker kl. 17.00, så du er færdig ca. 17.10-17.15). De andre dage kan du gå tidligere hjem, og det fungerer rent praktisk på den måde, at alle hjælper hinanden færdige/aftaler, hvem der går først hjem – selvfølgelig under hensyn til, hvis nogen skal noget bestemt en dag. Derudover er der butikslukkevagt hver 3. lørdag (butikken lukker kl. 15). I sommer/højsæsonen (når restauranten er aftenåben) er der kun fri hver 3. lørdag (sådan kan vi få køkkenvagter til at gå op også, da restauranten er noget mere travl om sommeren, og dem i køkken og hjælper til i butik). Men, uanset hvad, vil du altid få løn for alle timer, du arbejder, også hvis du har nogle aftenvagter i selve restauranten/i køkkenet. Vi tilstræber, at alle behersker flere arbejdsfunktioner, både for variationens skyld, men også så man bedre kan erstatte hinanden, når der er ferie/fri m.v.

Tiltrædelse efter aftale, men meget gerne hurtig ansøgning, da vi ansætter, så snart den rigtige er fundet.

Du skal søge via vores ansøgningsskema, som du kan hente i butikken eller her, men - udover skemaet - vil vi meget gerne have nogle ord ekstra med fra dig, så vi kan få et indtryk af, hvad dine ønsker går i retning af. Du må meget gerne aflevere ansøgningen i butikken, men søger du på mail, så husk i selve mailen at skrive både navn og adresse, da vi pga. virusrisiko ikke åbner vedhæftede filer i mails uden oplysninger, og lad være med at vedhæfte f.eks. Word-dok. - gem dem som PDF eller jpg.

Har du yderligere spørgsmål om stillingen, så kan du kontakte ejeren Per Toft Jensen på mobil 40320886, og har du lyst til at købe/blive medejer af hele virksomheden (se mere her i dette tidligere opslag), så er det også ham, du skal have fat i :-)

Vi glæder os meget til høre fra dig.

P.S! Stillingen er også opslået på Facebook og Jobnet.


Vi mangler flere medarbejdere her i løbet af foråret/forsommeren

(Opslået 2. marts 2018)
Vi har endnu ikke helt besluttet, hvornår vi igen åbner op - om aftenen - med vores store lækre hjemmelavede fiske- og skaldyrsbuffet. Men, det bliver en gang her i foråret/forsommeren, og i første omgang kun weekendaftener, derefter også med torsdag aften, og midt om sommeren lige fra tirsdag til lørdag aften.
 
MEN, vi er slet, slet ikke hænder og hoveder nok lige nu. Så før vi kan aftenåbne, skal vi styrkes i både butik, køkken og restaurant. Og det er både dag- og aftenarbejde vi søger kollegaer til.
 
Så brænder du både for gode råvarer, for mad lavet fra bunden af, og for, sammen med gode kollegaer, at betjene vores dejlige kunder i en kombineret fiskehandel, madmarked og casual restaurant, og har har du lyst til en travl sommer her, og mener du samtidig at kunne bidrage med noget, så hører vi meget gerne fra dig. Der er mulighed for både fuldtids- og deltidsarbejde (og også fast arbejde). Din alder er uden betydning. Vi ser mere på kemi, evner og erfaring.
 
Derudover hører vi også gerne fra unge studerende (både over og under 18), som kunne tænke sig weekendarbejde (året rundt) og en masse timer i skolerens sommerferie (men også påske, jul m.v.).
 
Begge skemaer kan også hentes i butikken :-)
 
Vi glæder os til at høre fra dig, og nedenstående med evt. køb er også stadig en mulighed :-)

Vi mangler hårdt en fiskehandler-blæksprutte - kan også være en partner/køber(e)

Update efterår 2018: Vi har nu ansat en ny medarbejder, men vi er altid interesserede i uopfordrede ansøgninger, og interesserede købere er stadig meget velkomne til at kontakte os - vi behandler alle henvendelser helt diskret.

NB! Vi kommer også til mangle ansatte, når vi skal starte buffet op igen til foråret, så søg endelig her, hvis du har noget at byde ind med, så se længere nede for uopfordrede ansøgninger.

Vi har en god medarbejder, som desværre flytter fra området. Så vi mangler en dygtig fiskehandler-blæksprutte. Du vil få verdens mest spændende råvare at arbejde med (frisk fisk), byens dejligste kunder/gæster at betjene og nogle gode kollegaer at arbejde sammen med.

Du skal være interesseret i at komme rundt i alle afdelinger her i Fiskehuset, men især madlavning i køkkenet og betjening af kunder, skal du have lyst, evner og interesse for. Du skal kunne se det som en udfordring at lave en flot fiskedisk/en pæn ren butik. Der er mange forskellige opgaver her, så 2 dage/aftener er aldrig ens her. Vi vil gerne, at alle behersker flere arbejdsfunktioner, så der nemt kan afløses ved ferier/fridage m.v. Derfor skal du også være god til samarbejde, men bestemt også til ledelse, da vi har en del unge mennesker ansat, og dem skal du også have ansvaret/medansvaret for.

Vi går mere efter den rigtige person, end en bestemt uddannelse, men en erfaring fra køkken/butik vil være en fordel. Du skal være dygtig, pålidelig, fleksibel og initiativrig, og du skal være god til at håndtere periodevis travlhed og stadig kunne bevare overblikket (selvfølgelig efter en oplæringstid her).

Det er en fuldtidsstilling, men du skal regne med lidt variation i timer, hvor der især i løbet af sommerperioden og f.eks. jul/nytår, er ekstra timer, så kan du se dig selv holde ferie på en sydhavsø om vinteren, er det helt perfekt at arbejde her.

Det er også en stor fordel, hvis du er god til It, da vi har en del salg på nettet, og laver skilte, e-smiley og styrer vægte/priser mv. fra computer.

Tiltrædelse, den 6. november og gerne før.

Stillingen skal søges på vores ansøgningsskema, som du kan hente i butikken, hvor du også lige kan sige hej til os. Læs gerne også her på denne de gamle jobopslag her, så du kan se, hvad vi vægter generelt.

Meget gerne hurtig ansøgning, da vi ansætter så snart den rigtige dukker op.

P.S! Går du rundt og har lyst til at blive selvstændig, så er der også mulighed for at købe/evt. få part i Fiskehuset, som er en sund virksomhed med et godt renommé og nogle gode medarbejdere. Den har siden 2009 været drevet i selskabsform, og er salgsparat. Vi kører i dag efter et godt koncept med en god synergi mellem produkter, butik/madmarked og restaurant, men der er faktisk rigtig mange flere muligheder, for produkterne er helt unikke, og der er meget større produktionskapacitet, end vi p.t. udnytter. Der er derfor basis for meget mere omsætning i både en gros, butik og restaurant samt netbutik, og dermed også basis for endnu flere ansættelser. Men, både Lisbeth og Per trænger virkelig til noget aflastning/på sigt helt afløsning. Per har kunnet få efterløn nu i 4 år, så er der den rigtige partner/køber, så giver vi gerne stafetten videre nu, men kun til den/de rette, for vi vil ikke svigte hverken de gode medarbejdere eller de dejlige kunder. Vil du høre mere om det, så tag gerne kontakt til Per på mobil 40320886. Det er evt. også muligt først at blive ansat her på ordinære vilkår, men tag en snak med Per om det. Alle henvendelser behandles naturligvis med fuld diskretion.

De bedste hilsener Lisbeth og Per Toft Jensen

Vi har også slået stillingen op på Facebook med lidt billeder også, og det er også slået op på Jobnet.

P.P.S! Der er ikke sket noget med kokkestillingen, så det er også stadig aktuelt, så har du kokkebaggrund, så tag også en snak med Per


 

Vi mangler en kok eller lignende senest inden foråret 2018

Her er hvad, vi har lagt på Facebook i dag, den 19. august 2017:

Den korte version: Sidste aften i år med fiske- og skaldyrsbuffet er, som det ser ud lige nu, lørdag, den 2. september, så ring 97920986 og bestil bord inden da. Der er åben torsdag, fredag og lørdag aften de næste 2 weekender.
 
Den lange version: Vi er så kede af at måtte fortælle jer, at vi i år bliver nødt til at stoppe med vores populære fiske- og skaldyrsbuffet noget tidligere end ellers. Sidste aften i år bliver, som det ser ud lige nu, lørdag, den 2. september. Baggrunden er, at alle her har arbejdet så utroligt hårdt hele sommeren, og oveni mister vi så desværre en højt værdsat kok her til september, og så kan vi ikke få det til at hænge sammen, rent personalemæssigt, at holde aftenåben. Det vil vi ikke byde personalet, oveni at de har knoklet hele sommeren. Vi har derfor i samråd med personalet umiddelbart opgivet at søge en kok med så kort varsel, da det jo er helt tydeligt, at der er desperat mangel på kokke i Thy, men skulle der sidde en ”kandidat" og læse med, eller kender du nogen, så giv Per et kald på 40320886 :-)
 
Vi er utroligt kede af at måtte lukke for aftenbuffet så tidligt på året, især fordi I jo er helt igennem totalt fantastiske til at bakke op om den :-), og det giver også os meget glæde at se og høre om jeres gode oplevelser med buffeten. Så det er kedeligt at lukke ned for noget, som ellers går godt. Men, som sagt vil/kan vi ikke byde personalet mere (eller os selv for den sags skyld, hvor især Per har arbejdet rigtig mange timer (lige fra tidlig morgen på auktionen til aftenbuffet), og med en alder på snart 64, bliver det svært at holde til. Og at gå ned i kvalitet, kommer aldrig på tale herfra! Hvis vi ikke kan lave det fra bunden af, pandestege i smør osv., så vil vi hellere lade være (for det kan jo fås alle steder), og det er så det, vi føler os nødsaget til at gøre lige nu.
Så, som det ser ud lige nu, regner vi først med at starte op igen med aftenbuffet til næste forår (så vi skal have fat i en kok senest der, men vi hører gerne fra alle interesserede allerede nu, og en uddannelse er ingen betingelse, det er mere, hvad du kan og vil, der betyder noget. Der er store muligheder her i Fiskehuset for den/de rette, også fordi Per har den alder, han har :-)
 
Så skal du nå at opleve buffeten i år, så vil vi anbefale, at du bestiller bord på 97920986 i god tid inden 2. september. Der er åben torsdag, fredag og lørdag aften de næste uge 2 weekender.
 
Husk, vi har naturligvis, som altid, åben til frokost lige fra mandag til lørdag – året rundt, og her har vi et spændende frokostkort med bl.a. stjerneskud og fiskesymfonier og meget andet (og en enkelt kødret).
 
Og husk, at rigtig mange af de hjemmelavede delikatesser, som er på buffeten, også kan købes hver dag i butikken. Du kan naturligvis også bestille både stjerneskud og øvrigt mad-ud-af-huset, som hidtil. Så kig endelig ind i butikken/frokostrestauranten, hvor vi glæder os til at betjene dig, og kun have fokus på det :-)
 
P.S! Når alle de flotte gamle træskibe, igen for 30. gang, gæster Thisted Havn, tirsdag den 12. september, har vi naturligvis aftenåben, som vi har haft i mange år nu, men mere om det senere :-)
 
De bedste hilsener fra Lisbeth og Per, Fiskehuset
 

P. P.S! DEL GERNE. Både så ingen går forgæves om aftenen fra uge 36, men også så vi når ud til evt. ansøgere.


Vi søger nogle deltidsansatte både under og over 18 år (opslået foråret 2017)

De unge her, som er under 18 år, arbejder mest med opvask, rengøring, lettere køkkenarbejde og kundebetjening i selve butikken. De, der er over 18, serverer også i restauranten, og de hjælper naturligvis også til i både butik og køkken.

Arbejdet kan fint passes ved siden af studier, da arbejdstiderne mest er fredag/lørdag (også om aftenen, da vi snart aftenåbner i restauranten igen – foreløbig kun fredag/lørdag, men senere, i skolernes sommerferie, bliver der også aftenåben midt i ugen). Så der bliver masser af timer at få i skoleferier, så det er vigtigt, at du også kan arbejde der (især juli/august og jul/nytår samt op til påske).
 
Du skal være stabil, dygtig og kvik – herunder god til hovedregning, og du være initiativrig. Du skal ikke mindst være indstillet på at give vores kunder og gæster en smilende og god betjening, og du skal være nem at samarbejde med for alle her.
 
Erfaring altid en fordel, men ingen betingelse. Vi skal nok stå for oplæring, men derfor vil vi også gerne, at du kan blive her længe. Så vi foretrækker nogle, der ikke lige står og snart skal rejse fra byen. Til gengæld kan vi tilbyde et varieret og spændende job, hvor du lærer noget, du altid kan bruge senere i livet, og er du under 18 nu, så er der rig mulighed for at blive, også efter du er fyldt 18 :-)
 
Vi laver et rullende vagtskema, så du ved, hvilke dage du skal på arbejde, men af hensyn til dine kollegaer (hvis der f.eks. skal byttes vagt), så fungerer det ikke ret godt, hvis du er bundet af andre weekendopgaver. 
 
Har du allerede søgt her 2017, så har vi gemt din ansøgning, og du er med i opløbet :-)
 
Kom ned i butikken og hent vores ansøgningsskema (som stillingen skal søges på) og hils lige på os ved samme lejlighed :-)
 
Update, den 25. marts 2017: Vi har fået en del ansøgninger til stillingerne over 18, men vi vil gerne høre fra flere unge under 18 - gerne nogle på omkring de 16, som vi kan have i lang tid fremover :-)
Kun dem over 18 må servere øl, men ellers får du lov til meget her Du får også lov til at hjælpe med at lave mad her :-) Til frokost serverer vi maden direkte ved bordet, og er du over 18 er det også noget, du får æren af

 

Her nedenfor er noget ældre jobopslag (er alle besat)

(klik også gerne på de blå tekster her nedenfor - for at læse vores tidligere opslag. Så kan du måske nemmere fornemme, hvad vi generelt lægger vægt på her i Fiskehuset):

Vi er nemlig altid interesseret i en uopfordret ansøgning, men husk at bruge vores eget ansøgningsskema, som du kan få i butikken, og husk tydelig mailadresse på den.


 

Generelt....

......gælder, at vi altid er interesserede i at modtage en uopfordret ansøgning, og er der pludselig en ledig stilling, så kigger vi først på de uopfordrede ansøgninger, vi har modtaget indenfor den sidste stykke tid.

Så tror du, vi kan give dig nogle udfordringer, og mener du, du kan tilføje Fiskehuset noget, så lad os endelig høre fra dig - uanset om du ønsker heltids- eller deltidsarbejde, og om du evt. tidligere har søgt her.

Du er derfor altid velkommen til at hente et ansøgningsskema hos os, og har du spørgsmål, besvarer vi dem gerne.