Årets pinsefisk 2014: Skærising

Pinsefisk 2014 skærising

Årets pinsefisk 20114 blev skærisingen. En overset, men meget velsmagende fisk. Du kan i butikken få et helt nyt opskriftshæfte med skærisingeopskrifter udgivet af vores fiskehandlerforening, og vi bidrager i hæftet bl.a. med en opskrift på "Ovnbagt skærisingfilet med urtecrisp og bagte tomater". En ret, der sidste sommer var meget populær i vores restaurant. Og så har vi fra i morgen - og den næste uge - tilbud på skærisingefileter i butikken :-)

P.S! Angående vores opskrift: Mængden på urtecrips er til flere end 2 kuverter. Der står også et rødløg i opskriften. Egentlig skal det være "et surt rødløg", De laver surt rødløg således: Rødløg skæres i tern, og lægges i lidt citronsaft i min. en time (rør et par gange). Lav bare rigeligt, de er gode og flotte til alt muligt andet f.eks. fisk til frokosten dagen efter.