"Lokal gårdbutik i byen" - madmarked

Og vi handler jo med meget andet end fisk, skaldyr og lidt vildt. F.eks. kan du jo finde både heste- og lammekød (øko) og en masse forskelligt kødpålæg fra andre lokale producenter i vores butik. Herudover både økologiske grønsager, øko-oste/smør fra Thise, øko-mel fra Gyrup, øko-honning fra nationalparken, Taabbel rejer (de helt rigtige store - men desværre dyre rejer), Cavi-art lavet af tang, økologisk snaps fremstillet hos Søbogaard nu i Herning, en masse marmelader og Chutneyer fra Bondegårdshyben, is fra Thy Øko-is, Grønnegaards Salatdressing og flere andre ting, herunder også ting, der ikke er lokale. F.eks. har vi de helt vidunderlige helt rene teer fra Chaplon. Te kan ikke dyrkes i Danmark, men Chaplon ejer faktisk selv en dansk teplantage i Sri Lanka, og de har tesalon i Tivoli. Teen er forresten også rigtig god til en værtindegave :-)

Chaplon te - helt unikke gode rene teer. Der er duftprøver og du kan også købe et enkelt tebrev, som prøve, ved nogle af varianterne

Vi bruger mange af tingene i vores restaurant, ligesom vi naturligvis serverer økologisk Thy Øl og fadøl her, og de udstillede malerier i restauranten og butikkens glaskunst - lige nu fra Mosekonen fra Mors, kan naturligvis også købes.

Så vi er en "lokal gårdbutik i byen" for rigtig mange lokale producenter og lidt udenfor ;-) , og vi er på jagt efter flere produkter, så der vil ske mere fremover, men den gode friske fisk er altså vores hjertebarn, og her har vi bare det bedste udbud af bæredygtigt fanget fisk, der er frisk her fra Vesterhavet, og i den bedste størrelse/spisekvalitet. Hertil kommer alle vore egen-fremstillede produkter af den gode fisk.

Så vi er faktisk er helt madmarked også, da vi jo også har restaurant/spiseområde - noget der jo måske også er på vej til Thisted, hvor det er en kæde/et francisesystem, der står bag, men vi har selv lavet det her længe inden, de kom på banen, og vi har lavet det ud fra en lyst til at hjælpe alle de andre små producenter til at få deres produkter ud til kunderne, men også ud fra, at du som kunde ikke behøver at køre rundt til en masse gårdbutikkers forskellige åbningstider for at finde de gode produkter, men skal kunne finde det meste her. Vi har ikke noget krav om økologi, men meget er alligevel. Vi ville gerne, det hele kunne være det, men vi må også erkende, at vi bor et sted, hvor der kan være langt mellem økologiprodukterne, men fælles for det hele er det lokale og den gode smag samt kvalitet. Men, vi vil til enhver tid opfordre til, at du også besøger de forskellige gårdbutikker, når du kan, for de har naturligvis et meget større udvalg og viden om deres produkter, end vi kan have. Vi har f.eks. ét lammeskind hængende (og et par nøgler garn) fra Thy Lam, men kig ud til Gitte fra Thy Lam og se alle de utrolig mange forskellige spændende ting, hun har i hendes butik af garn, skind og stof fra stedets får og meget andet.

Savner du nyheder her på denne side, så se tidligere nyhed om Facebook. Du finder Fiskehuset på Facebook lige her, og husk at "synes om", så du får vores opdateringer ind på din egen væg.

P.S! Er du ikke på Facebook, kan du alligevel sagtens se vores side ved at følge linket :-)