Vores fiskerestaurant med casual stil

Limfjordssandwich med rejepaté, toppet med frisk dild og koldpresset rapsolie fra Morsø oliemølle.

Vi har altid - året rundt - åben i restauranten til frokost lige fra mandag til lørdag sammen med butikken.

Aftenåbningstiderne svinger lidt efter behov og årstid, men du kan altid se de aktuelle tider under åbningstider til højre herfor.

Uanset hvornår du kommer, kan du få lækre retter med fisk (og også nogle få med kød) hvor råvarerne er af højeste kvalitet, og tilberedningen er professionelt udført, så den gode smag bliver endnu bedre. Vi fokuserer også i restauranten på friske, gode råvarer og bæredygtighed. Klik herunder for at læse mere:

Restaurant frokost.

Læs mere om vores
FROKOSTRESTAURANT

Åbningstider - uanset årstid:
Alle dage mandag - lørdag til frokost.
Se nærmere i højre menu under åbningstider

Restaurant aften.

Læs mere om vores
AFTENRESTAURANT

Åbningstider:
Varier efter årstid/behov.
Se aktulle åbningstider i højre menu

Både til frokost og aften (minus dog buffet :-)) serverer vi den frisklavede mad ved bordene

I restauranten er der skiftende udstillinger (og salg) af kunst af lokale kunstnere. Dette billede er fra juni 2015 og af Kit Longfors fra Jegindø

Friskskænket Thy økologisk fad-øl fra Thisted Bryghus er en selvfølge i restauranten. Derudover har vi et spændende udvalg i økologiske vand, men også mere traditionelle drikkevarer - herunder et godt vinkort