Restaurant (aften)

 Nu igen aftenåben i restauranten

Med start i pinsen har vi nu igen åben hver fredag og lørdag aften.
Senere også på hverdagsaftener, men husk, du kan altid se de helt nøjagtige åbningsaftener i højre menu under åbningstider.

Aftenmenuen er igen (fredag og lørdag aften):

"Alt godt fra havet"

i form af vores populære, indbydende og lækre fiske- og skaldyrsbuffet
(som også indeholder lidt kød)

Pris pr. kuvert 208,-
Børn mellem 0 og 11 år kan komme med for 15,- kr. pr. år

(dvs. 0 år gratis og f.eks. 4 år 60 kr.)

Der er igen både kolde- og varme retter og alt er hjemmelavet fra bunden af - af gode lokale råvarer af høj kvalitet (ofte økologiske og bæredygtigt fanget frisk fisk).

Du kan her se en madanmeldelse her fra Limfjord Update.
Den er lavet af Christian Kjeldsen, som også anmelder gourmet-restauranter, så den er vi meget beærede over :-)

Buffeten stilles an i butikken i en god belysning og med god plads rundt om bordet. Det giver den fordel, at lyset kan dæmpes i selve restauranten, og der er mere ro der.

Her vist et andet buffetbord - retterne varierer fra aften til aften, men også efter sæson og årstid, men altid hjemmelavet fra friske råvarer

Et udsnit med nogle af retterne på vores vores fiske- og skaldyrsbuffet, som også indeholder lidt kød

Selve restauranten set indefra

I vores Aftenrestaurant med den flotte udsigt er stilen casual, dvs. afslappet. Så der er ikke dug på bordene og ingen dresscode, men alligevel lægger vi vægt på en god service, og ikke mindst, at maden bare er tip top i orden - lavet af vores dygtige kokke af friske og gode råvarer. Så her er friturestegt mad virkelig undtagelsen i stedet for reglen, for vi steger i øko-smør og bager i ovn, for den allerbedste smagsoplevelse, og bruger kun frituren til ting, der virkelig ikke kan laves anderledes, og det skiltes så, hvis der altså overhovedet er noget.

Vi har også et spændende vinkort med både hvid- og rødvine og både økologisk Classic og økologisk pilsner fad-øl fra Thisted Bryghus samt en masse andre fristende drikkevarer, og der er også mulighed for at bestille forskellige digestifs, som f.eks. spiritus og irsk kaffe samt naturligvis kaffe og te.

Der er endvidere skiftende kunstudstillinger i restauranten.

Retterne på buffeten skifter hele tiden. Her er vist pølse-snacks og røget laks m.v.

Restauranten dækket op til aften - kom og nyd den dejlige mad og udsigt - og i godt vejr er de store foldedøre åbne ud mod vandet.

Buffet med nogle af de kolde retter forrest, og bagerst i billedet kan du skimte de varme retter

 

Husk at synes om" vores Facebook-side, så lægger vi det ud der, hvis der pludselig sker noget andet spændende og måske uventet. Det kan også være temaaftener og ekstra åbnings-aftener i restauranten, eller hvis der er specielt spændende fisk på.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsmail. Der oplyser vi også om aftenåbningstider og menuer.

Udsnit fra buffeten med "Alt godt fra havet - og lidt kød" - her er masser af fristende hjemmelavede retter

Skaldyr er naturligvis også en del af buffeen - her ses røgede rejer og kogte store krabbeklør, men retter med skaldyr skifter, som alt det andet, også

Sildehaj i skysauce kan være én af de varme retter - og det smager bare dejligt

Lækre salater er naturligvis også en del af buffeen. Retterne skifter, så kom ned og se selv

Tilvalg af dagens dessert/kage kunne f.eks. være æbletrifli med cognac, vanilje, makronskum. Tilvalg af dagens dessert kunne f.eks. være flødeskumslagkage med hindbær og chokolade. Det er også muligt at tilkøbe Irsk kaffe mv., ligesom du naturligvis kan købe en kop stempelkaffe og te

Buffetret - husets hånd/tørsaltede og koldrøgede laks

Bemærk, at buffetretter skifter hele tiden. Der er få ting, der altid er på buffeten, men ellers skifter vi rundt hele tiden, så der altid er noget nyt og spændende. Her vist husets tærte med fiskefyld, som også kan købes i butikken.

Udsnit af et buffetbord med bl.a. krabbeklør

Vores letpanerede rødspættefileter - pandestegt i økologisk smør og med hjemmerørt grov remoulade - er et fast indslag på buffeten.

Husets friskrøgede muslinger med rødløgscreme eller auberginecreme

Ovndampet laks med hjemmelavet pesto og ristet bacon

Der er gerne en ret på buffeten med en hel ovnstegt fisk - her vist en rødfisk - og de ligger altid i en rigtig god sauce.

Her vist husets røgede torsk - en delikatesse, som du også kan købe i butikken. Det kan du i øvrigt med mange af buffetretterne

Vores egne luxus THY-Sild er naturligvis altid en del af buffeten.

Røget fisk direkte fra eget røgeri - og med godt tilbehør - er naturligvis altid en del af buffeten.

Dampede muslinger er også ofte at finde på buffeten

Det er med rejer, som med alt andet, på vores buffet. Der findes kun det bedste, og her er det de STORE og friskpillede rejer

Der er også altid gode salater og godt tilbehør på buffeten

Aftenstemning sommer fra restauranten

I godt vejr, i sommerperioden, har vi også om aftenen åbent for de store foldedørspartier, og det er naturligvis også muligt at sidde udenfor

Tag en snak med os, hvis du gerne vil afholde et arrangement i vores lokaler - f.eks. fødselsdag/jubilæum/reception/bryllup/julefrokost eller bare et møde eller lignende her i restauranten.

Lidt billeder af ting, vi kan tilbyde til lukkede selskaber her i huset:

Ovnbagt rødtungefilet med urte-crisp på bund af frisk pasta vendt i cremet flødesauce. Ovnbagt havkat med sauté af dagens torvegrønt. Limfjordssandwich med rejepaté, toppet med frisk dild og koldpresset raps 4 slags økologisk is - anretning af 4 slags Thy øko-is, pyntet med friske danske jordbær.

Stjerneskud - lidt anderledes end det store frokoststjerneskud, som vi naturligvis også kan lave (også ud af huset :-)) En bøf kan vi naturligvis også lave, ligesom vi kan lave andre kødretter Blinis med røgede muslinger, creme, syltede løg og toppet med frisk dild  Fiskesuppe i alle mulige afskygninger er vi rigtigt gode til :-) - også ud af huset :-)

Rødtungefilet med sauté af frisk torvegrønt Rejecoctail - en klassiker fra 80érne, som stadig er meget populær Bøf af oksefilet - også med sauté af frisk torvegrønt samt ovnbagte tomater  Igang med at anrette rødspætter, som er pandestegt i økologisk smør, og her skal de serveres med svampe, men de fås også helt klassiske

Husk også, vi - året rundt - laver mad-ud-af-huset, der er lidt ud over det sædvanlige.