Take away

Som med det, vi sælger i butikken, går vi ikke på kompromis med vore kvalitetsidealer, så f.eks. er et stjerneskud - hos os - bl.a. med friske pandestegte (og øko-smørstegte) rødspættefileter. Vi laver selv alle specialiteterne, og det tilbehør, vi køber, er af højeste kvalitet og så ofte, det er muligt, også af økologisk oprindelse. Derfor får vi også meget ros for maden.

 Se vores menukort frokost her (og det er også take-away-kort) .

Vores nye indgang til butikken, hvor du bestiller (eller på telefon) mad til take-away

De fleste af disse retter, kan vi lave som take-away mad. Ring gerne og forhør, og meget gerne bestilling i god tid. I det omfang, vores kokke kan nå det om aftenen, når restauranten er åben, så kan der også bestilles til afhentning der. Har du ikke fået bestilt i god tid, er du altid velkommen til at forhøre, for kan vi klare det, så gør vi det. Ellers tag også et kig på vores færdigretter.

Tapas4two

Meget af ofte har vi også et specialtilbud med fiske-tapas-bakker til 2 personer (tapas4two) i butikken. Kan også bestilles, men så gerne i god tid :-). Vil du gerne have tapas på fade til mange, så kan det også betilles. Se mere (også priser på bakken til 2) i brochuren med festmad her på denne side.

Fiskehusets tapas4two - lækker fisketapas i en bakke til 2 personer

Vores gode fiskeplatte - kan også bestilles som take-away, men husk at bestille i god tid Luxus stjerneskud (stort) Rejemad - vi bruger ikke mere flodkrebs her, men de helt store friskpillede rejer

Fiskeburger - et groft urtestykke - med forskelligt fisk/kødfyld, dressinger og salat m.v. Fiskesymfoni - flot pyntet fisketallerken med THY-Sild med hjemmelavet karrysalat, øko-smørstegt rødspættefilet og pandestegt fiskefrikadelle u/fedt m/hjemmerørt remoulade, rejer med mayonnaise - hertil 2 slag brød og økologisk smør Rødspættefilet stegt på panden i smør og med luksus pommes frites

 

Vi laver også på bestilling "mad ud af huset", hvor det hele er smukt pyntet op på fade. Se "mad ud af huset" mulighederne her. Se også "færdigretter" her.