THY-Pølsen

THY-PØLSEN er pølsen ”du vil elske at spise – endda med god samvittighed”. Vi laver pølserne udelukkende af friske håndskårne fileter fra Nordsøen, som vi hakker og tilsætter kun økologiske ingredienser. Der er 2 slags THY-Pølser (og begge slags fås i 2 smagsvarianter):

THY-PØLSEN-FISKEGRILLER

THY-Pølsen-fiskegriller er en klassisk grill/wienerpølse, blot lavet af fisk. Den er i en ægte lammetarm, som både røges over bøgesmuld og koges skånsomt. Derved får den, ud over en rigtig dejlig smag, det helt rigtige bid, og den indeholder kun ca. 0,5% naturligt fedt fra fisken.

Den laves i 2 varianter. Den ene er krydret, som en almindelig grillpølse, og den anden er stærkere krydret med chorizokrydderier og hvidløg. Begge varianter kan tilberedes som almindelige grillpølser - de er gode at koge, stege eller ikke mindst grille om sommeren.

 
THY-Pølsen-Fiskegriller smager dejligt med grønsagsmos og salat
 

 

THY-HAW-SKÆR

THY-Haw-Skær er en pålægsskærepølse.Den er kogt i en praktisk og flot gennemsigtig plasttarm, som let lader sig fjerne, så man kan skære flotte skiver. Den er velegnet som sundt pålæg på rugbrød, og dermed også i madpakken. Derudover er den også så fin i smagen, at den sagtens kan anrettes som en finere forret med f.eks. lidt salat til. Den kan også sagtens tåle at blive serveret med en god dressing, da den selv indeholder under 0,5% fedt! Det er også muligt at stege den i tykke skiver på panden til f.eks. aftensmad.

Den laves i 2 varianter. Den ene er med hele stykker torskefilet, tørret noritang og krydret med hvidløg. Den anden er med gammeldags røget sej og krydderurter.

 

THY-Haw-Skær m/hele torskestykker,  hvidløg og noritang.

Kunderne tror, det er en rigtig god pølse lavet af kød

Alle steder, hvor vi har præsenteret vores THY-Pølser som smagsprøver, har vi fået rigtig mange roser for den gode smag. Faktisk har vi oplevet, at fiskegrilleren bliver anset for at være en kvalitetskødpølse. Så når vi fortæller, at det er en fiskepølse, bliver mange vildt overraskede.

Grillpølsen af fisk var 16 år undervejs

Vi kan i øvrigt fortælle, at det faktisk tog os hele 16 år, med rigtig mange mere eller mindre mislykkede forsøg, at lave opskriften på fiskegrillpølsen. Så den lever fuldt op til vores motto om at "kun at sælge noget, vi også selv vil spise".

Diabetesforeningen anbefaler

Vi kan også nævne, at fiskepølserne har været omtalt i medlemsbladet: Diabetes i juni nummeret 2006 under  "nye produkter", på grundlag af deres lave fedtprocent. (Citat fra Bladet: "Foreningens diætister har udvalgt en række nye fedt- og/eller sukkerfattige produkter, der alle er velegnede i diabeteskosten").

Ren øko-pølse

Vi kan også lave pølsen, som en ren øko-pølse (af øko-ørrederne. Den vildtfangede fisk, vi bruger, kan ikke økologimærkes), men det bliver den jo ikke billigere af, og vi ser os pt. lidt overvundet af økologiregskabet bare for de over 10 forskellige økologiske krydderier, som vi tilsætter pølsen. Men, bliver der noget reel efterspørgsel efter den, er vi selvfølgelig villige til at tage det op til en ny vudering.

   

Vi sælger gerne de forskellige varianter af THY-Pølsen til andre forhandlere, og er du privatkunde, kan du også bestille pølsen i vores eButik på www.fiskehuset.com